Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τσαούσης: «Τελειώσαμε και ξεκινάμε με δυσκολίες»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ αναφέρθηκε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Φάνης Τσαούσης. «Η χρονιά είναι αποτυχημένη», τόνισε μεταξύ άλλων.
 
Για την αβεβαιότητα που επικρατεί στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Φάνης Τσαούσης. Ο διεθνής άσος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα γίνουν από τους παίκτες προκειμένου να βρεθεί οικονομική λύση για την ομάδα.
Παράλληλα, χαρακτήρισε αποτυχημένη τη σεζόν έπειτα από την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Διομήδη Άργους.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:
«Δεν μπορεί να είναι πετυχημένη χρονιά αφού πηγαίναμε για το ντάμπλ. Είχαμε πολύ κακούς τελικούς και είναι αποτυχία το χαμένο πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το θέμα είναι να υπάρχει υγεία και να παλεύουμε για το καλύτερο.
Φέτος, τελείωσε δύσκολα η σεζόν και θα ξεκινήσει δύσκολα και η επόμενη. Είχαμε τον κ.Λαζόπουλο που δυστυχώς μας άφησε για τους δικούς του λόγους και θα βοηθήσει μέσω χορηγίας, ενώ και η ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση. Έτσι έχουμε αποφασίσει εμείς οι παλιότεροι, πόρτα - πόρτα να ψάξουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει και μας έχει δείξει απεριόριστη αγάπη. Έχουμε επικοινωνία με τον κ. Αλεξίου και περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη μια οριστική απάντηση για το θέμα.
Η δουλειά η δική μας είναι να αγωνιζόμαστε με την φανέλα της ομάδας, περιμένουμε πρώτα να πάρουμε την απάντηση από την ΑΕΚ και μετά να δούμε τι θα κάνουμε ατομικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου