Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

«Έχουμε να ζήσουμε ακόμα πολλές συγκινήσεις»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο πρωταθλητής Ελλάδας, Διομήδης Άργους, σχολιάζοντας τη στάση των Τάσκοβιτς και Κεδέρη, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στην ομάδα αυτή την δύσκολη χρονιά.
 
Η δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Διομήδη Άργους, κατακτώντας το πρωτάθλημα εναντίον της ΑΕΚ στη Νέα Ιωνία και ο σύλλογος με ανακοίνωσή του, άφησε αιχμές κατά Τάσκοβιτς και Κεδέρη.
Επιπλέον, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την ομάδα στη δύσκολη αυτή χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωαταθλήματος.
Οι «λύκοι» κέρδισαν στον επεισοδιακό τελικό που ξεκίνησε στην Κυψέλη και ολοκληρώθηκε στη Νέα Ιωνία την ΑΕΚ, με σκορ 27-25 ολοκληρώνοντας τη σειρά των τελικών με 2-1.
«Περίπου μια εβδομάδα μετά την μεγαλειώδη επικράτηση στη Νέα Ιωνία, τώρα που έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί από την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος και ηρεμήσαμε λίγο από την μεγάλη ένταση της τελευταίας περιόδου, θα θέλαμε ως διοίκηση του Διομήδη, να πούμε δημόσια κάποια πράγματα βάζοντας τον επίλογο μιας άκρως επιτυχημένης σεζόν.
Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και τη στάση που κράτησαν απέναντι στα πολλά προβλήματα που ταλάνισαν το σύλλογο. Απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον Διομήδη και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξη που μας παρείχαν.
Κατά δεύτερον, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ανείπωτη χαρά που έδωσαν σε εμάς και όλο τον φίλαθλο κόσμο με την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος. Απέναντι στο αδιαφιλονίκητο φαβορί και την καλύτερη κατά τεκμήριο ομάδα της ΑΕΚ όλων των εποχών, έδειξαν περίσσεια ψυχή και θέληση και ανέτρεψαν τα δεδομένα. Το δικαιούνταν απόλυτα βάσει της δουλειάς που έριξαν όλη τη χρονιά, της πίστης στο πλάνο τους και της απόδοσης τους στη σειρά των τελικών. Είναι πανάξιοι Πρωταθλητές και αυτό αναγνωρίστηκε από σύσσωμο τον κόσμο του χάντμπολ της Ελλάδος.
Τρίτον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον όγδοο παίκτη αυτής της ομάδας όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι οι παίκτες, για τη στήριξη (και) φέτος. Το έχουμε πει και θα το ξαναλέμε χωρίς αυτόν τον κόσμο μπορεί να μην είχαμε καταφέρει τίποτα τα τελευταία τρία χρόνια. Στην κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων και του ενός κυπέλλου Ευρώπης, το μερίδιο συμμετοχής του κόσμου του Διομήδη είναι πολύ σημαντικό.
Τέταρτον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε (κάτι που θα κάνουμε και σε έναν έναν προσωπικά) όλους τους χορηγούς μας, που σε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της Ελληνικής οικονομίας και σίγουρα την πιο δύσκολη του Διομήδη των τελευταίων χρόνων, στάθηκαν παλικαρίσια δίπλα μας και μας βοήθησαν να σταθούμε όρθιοι. Αυτό το Πρωτάθλημα ανήκει και σε αυτούς και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους και χαρούμενους με την κατάκτηση του.
Κλείνοντας, οφείλουμε να στηλιτεύσουμε δημόσια την στάση των αθλητών Νταβόρ Τάσκοβιτς και Χρήστου Κεδέρη, οι οποίοι εγκατέλειψαν την ομάδα σε πολύ κρίσιμα σημεία κατά την διάρκεια της χρονιάς. Και αν για τον Χρήστο Κεδέρη υπάρχει το ελαφρυντικό της νεανικότητας, για τον Τάσκοβιτς δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό. Εγκατέλειψε την ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο (λίγο πριν τον τρίτο τελικό των τελικών) επιστρέφοντας στην χώρα του και κατόπιν κορόιδεψε άπαντες (προπονητή, πρόεδρο και αρχηγό του Διομήδη) όσον αφορά την επιστροφή του, αφού δεσμεύτηκε να γυρίσει πριν τους τελικούς. Η στάση του είναι απόλυτα καταδικαστέα και συνάμα απογοητευτική, κυρίως απέναντι στους συμπαίκτες του αλλά και γενικότερα απέναντι σε μια ομάδα που τον αγκάλιασε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά μας, απλά τον αφήνουμε στην κρίση του κοινού του χάντμπολ(και όχι μόνο) στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Άλλωστε, όπως δήλωσαν εύστοχα οι ήρωες αυτής της ομάδας, την ιστορία την γράφουν οι παρόντες και όχι οι απόντες.
Εμείς από την Κυριακή το πρωί μετά τον τελικό έχουμε πιάσει δουλειά με στόχο να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό και πρωταγωνιστικό επίπεδο και αν είναι δυνατόν να την ενισχύσουμε ακόμα περαιτέρω. Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε πολλές συγκινήσεις να ζήσουμε ακόμα από αυτά τα παιδιά.
Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!!!
Δ.Σ. Διομήδη Άργους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου