Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Μαθαίνω χάντμπολ" από την Ορμή Λουξ. Παρουσία του Soren Jeppesen

Πηγή: http://www.thebest.gr
 
Άλλη μία πρωτοποριακή κίνηση από την Ορμή Λουξ, η οποία θα πραγματοποιήσει από 25 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι πρόγραμμα προπονήσεων και ατομικής βελτίωσης για όσους μικρούς και νεαρούς αθλητές επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του χάντμπολ. "Μαθαίνω χάντμπολ από την πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας" είναι το σύνθημα, όπου όσοι συμμετάσχουν θα μπορέσουν να μάθουν το παιχνίδι, την ομαδικότητα, τη συνεργασία, που θα τους γίνει τρόπος ζωής για είκοσι μέρες από τις 9 μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι. Στο πρόγραμμα των προπονήσεων θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια 8-18 ετών που θα χωριστούν κατά κατηγορίες. 
Τις προπονήσεις θα πραγματοποιήσουν οι έμπειρες προπονήτριες της Ορμής Λουξ Τάνια Πένεφ και Χαρά Μαργαρίτη, οι οποίες θα διδάξουν τα παιδιά τα βασικά του αθλήματος, 
Μεταξύ των τεχνικών που θα διδάξουν επίσης θα είναι ο Soren Jeppesen, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Match Αχαϊας" θα αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της πατρινής ομάδας για τη νέα σεζόν, καθώς και οι Παναγιώτης Ιατρούδης, Σπύρος Μπαλωμένος, Δημήτρης Δημητρούλιας, Βασιλική Βουκελάτου, Ανδρέας Καραβέλας, Παναγιώτης Καρακίτσος και Κωνστνατίνος Γαβριήλ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου