Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΣΤΟ ΣΒΕΡΙΝ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ!

Πηγή: http://www.handball.org.gr/ 
Μπορεί πέρσι να έφτασε πολύ κοντά και η συμφωνία να χάλασε στο... παρά πέντε, αλλά φέτος ο «γάμος» έγινε πραγματικότητα. Έτσι ο Θόδωρος Ευαγγελίδης, υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με την Μέκλενμπουργκ Σβερίν, αλλάζοντας σελίδα στην καριέρα του μετά το πέρασμα του από την Σπρίνγκε. Η Μέκλενμπουργκ Σβερίν είναι ουσιαστικά μία νέα ομάδα που δημιουργήθηκε μετά την πτώχευση της Ποστ Σβερίν, η οποία στα μέσα της περσινής σεζόν αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.
Πρόκειται για πόλη με μεγάλη παράδοση στο χάντμπολ με γήπεδο χωρητικότητας 5.000 που στα περισσότερα παιχνίδια έχει αρκετά μεγάλη πληρότητα. Φέτος θα αγωνίζεται στον Βόρειο όμιλο της 3ης κατηγορίας της Γερμανίας και θα είναι αντίπαλη με την πρώην ομάδα του 25χρονου αριστερού ίντερ, την Σπρίνγκε. Για τον νεαρό περιφερειακό που αγωνίστηκε σε 15 ματς και σκόραρε 50 φορές μίλησε ο προπονητής της Μέκλενμπουργκ Σβερίν, Χόλγκερ Αντεμαν: «Ο Θόδωρος είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής που παίζει σε όλες τις θέσεις. Είναι ένα πολυεργαλίο και σημαντικός για κάθε ομάδα».
Από την πλευρά το ο πρώην αθλητής της ΧΑΝΘ, του ΠΑΟΚ και του Φιλίππου Βέροιας, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή. Είχα μία δύσκολη χρονιά με τον τραυματισμό μου στο πόδι και ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Το Σβερίν είναι μια παραδοσιακή ομάδα με μεγάλη ιστορία και προοπτική. Έχουν ένα πλάνο διετίας για άνοδο της ομάδας στην Α2 και πιστεύω ότι σε αυτή την ομάδα να αποδείξω τι πραγματικά τι αξίζω γιατί πέρσι δεν τα κατάφερα, λόγω της ατυχίας του τραυματισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου