Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Νταμπλ στους «Φουνταριστούς»

Πηγή: http://www.sport-fm.grΚάπως έτσι γεννιούνται οι «νταμπλούχοι». Μετά το νταμπλ που κατέκτησαν με την ΑΕΚ, οι Καφφάτος, Γεωργιάδης και Αλβανός έμαθαν μπαλίτσα τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο. 

Κάπως έτσι γεννιούνται οι «νταμπλούχοι». Μετά το νταμπλ που κατέκτησαν με την ΑΕΚ, οι Καφφάτος, Γεωργιάδης και Αλβανός έμαθαν μπαλίτσα τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο. 
Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπαν οι Δημήτρης Καφφάτος, Διονύσης Γεωργιάδης και Αλέξης Αλβανός στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο: Δημήτρης Καφφάτος: 
«Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά από οικονομικής φύσεως. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και όπως όλοι γνωρίζουνε κατεβήκαμε σε αποχή από τις προπονήσεις για ένα μήνα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε καταστάσεις. Είχαμε αθλητές που πήγαν να τους κάνουν έξωση, δεν είχαν ρεύμα, νερό. Αυτό όμως μας έκανε πιο δυνατούς, έφερε συσπείρωση στην ομάδα και από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κατέβουμε στους αγώνες κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Δυστυχώς, το χάντμπολ είναι ερασιτεχνικό άθλημα. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο ο οποίος μας βοηθάει πάρα πολύ, όμως χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Ήμασταν 8 χρόνια χωρίς επενδυτή. Τον Λαζόπουλο τον είδαμε σαν πρίγκιπα. Σαν να ήμαστε εμείς οι σταχτοπούτες κι αυτός ο πρίγκιπας! Μας είπε εγώ βάζω λεφτά, το πρωτάθλημα και το κύπελλο τα έχω δεδομένα». 
Διονύσης Γεωργιάδης: 
«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό με αποχή ένα μήνα, δεν έχεις τύχη. Λέγαμε να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια κι απ’ εκεί και πέρα ο καθένας το δρόμο του. Ξεκίνησα με ποδόσφαιρο, αλλά στη συνέχεια με κέρδισε το χάντμπολ. Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας ποδοσφαίρου, ο κόσμος της Α.Ε.Κ. έψαχνε από κάπου να πιαστεί . Αυτό μας έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο, κυρίως γιατί λόγω των social media έχουμε καθημερινή επαφή με τον κόσμο και θέλαμε πολύ να τους δώσουμε αυτή τη χαρά».
Αλέξης Αλβανός: 
«Όταν κάνεις πρωταθλητισμό μαθαίνεις να έχεις και υπομονή. Αυτό γενικά ο Έλληνας δε το έχει. Μετά τον αποκλεισμό από τον Διομήδη στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα φέτος, ακούσαμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου