Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΚΡΑΝΑΚΗΣ: «ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ»

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον τελευταίο αγώνα της 1ης προκριματικής φάσης του EURO 2016 κόντρα στην Ιταλία που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου (20:00) στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας. Η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έγινε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Galaxy», ενώ η πρώτη προπόνηση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την «Σκουάντρα Ατζούρα»: «Είναι το τελευταίο ματς του ομίλου και θέλουμε να ολοκληρώσουμε θετικά αυτή την σειρά των αγώνων. Έχουμε αβαντάζ την νίκη μας με 6 γκολ εκτός έδρας, αλλά η διαφορά αυτή είναι... μαγική εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε πολύ, όπως φαντάζομαι και η Ιταλία που από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα έχει δώσει πολλούς αγώνες και έχει ενισχυθεί με νατουραλιζέ παίκτες. Θα εξαρτηθεί από εμάς, πόσο σοβαροί θα εμφανιστούμε και αποφασισμένοι».
«Ομοιογένεια και βαθμοί τα καλά μας στοιχεία»Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα από την μέχρι τώρα πορεία της, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό: «Κρατάμε το απόλυτο των βαθμών και τα θετικά στοιχεία όπως η ομοιογένεια. Θέλουμε να δούμε την αγωνιστική και σωματική ετοιμότητα των αθλητών, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και ένα επιπλέον πρόβλημα που είναι η απραξία κάποιων αθλητών που φτάνει ακόμα και τις 45 ημέρες».
«Παραπάνω παίκτης μας ο κόσμος της Λάρισας»Τέλος αναφορικά με το άνοιγμα στην περιφέρεια και την πρώτη παρουσία της Εθνικής Ανδρών στην Λάρισα, τόνισε: «Απευθύνουμε κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας. Θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας να είναι ένας παίκτης παραπάνω στην ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου