Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πρόταση Τραπεζανλίδη να αναλάβει και το χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας

Εξέπληξε ο Γιώργος Τραπεζανλίδης με την επιθυμία του να αναλάβει τα ηνία της διοίκησης του συλλόγου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Φιλίππου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (17/6) το απόγευμα στο ΔΓ Φιλίππειο.
Ο ισχυρός άνδρας του τμήματος μπάσκετ των “ερυθρολεύκων” της  Βέροιας στη συζήτηση που ακολούθησε (τοποθετήσεις, ερωτήσεις) μετά το Διοικητικό απολογισμό και προγραμματισμό και οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό που έκανε ο νυν πρόεδρος του συλλόγου Διονύσης Ντόβας, έκρινε πως “αν θέλουμε να υπάρχει ένα καλύτερο αύριο και στο χάντμπολ του συλλόγου, τότε θα πρέπει να βάλουμε αυτό πάνω σε μια άλλη βάση λειτουργίας και οργάνωσης”.
Παράλληλα, κατέθεσε πρόταση για διάλυση του υπάρχοντος ΔΣ και την προκήρυξη εκλογών, από τις οποίες θα αναδειχθεί νέα διοίκηση, της οποίας θα ηγείται ο ίδιος και θα πλαισιώνεται από ανθρώπους της δικής του επιλογής. “Η πρόταση μου αυτή σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να αμφισβητήσει κανένα από τα υπάρχοντα μέλη του ΔΣ για διάθεση και προσφορά. Όμως θεωρώ την πρότασή μου μονόδρομο, πλέον, ας μου επιτραπεί η έκφραση αυτή, τη στιγμή που βάζω χρήματα στο σύλλογο και μπορώ να τον κρατήσω πιο ψηλά, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πως είναι οργανωμένη και πως λειτουργεί η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου τα τελευταία χρόνια, φθάνοντας τώρα να αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία” τόνισε στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ο Γιώργος Τραπεζανλίδης, με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε στη ΓΣ του συλλόγου, την οποία και είδαν με θετικό μάτι τα παρευρισκόμενα μέλη του Φιλίππου. Πάντως, το αν θα γίνει δεκτή ή όχι η πρόταση του Γιώργου Τραπεζανλίδη, αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις προσεχείς ημέρες. Και πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη (26/6), στην οποία έχει προγραμματιστεί να υπάρξει συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου.
Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου