Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

AΡ ΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Πηγή: http://www.handball.org.gr
 

Πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 24 Ιουνίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων με την επωνυμία «Diomidis Cup». Στις 20:00 στον χώρο των Στρατώνων Καποδίστρια στο Άργος, θα διεξαχθεί η Τελετή Έναρξης για το, παρουσία όλων των αποστολών των συμμετεχόντων και της οργανωτικής επιτροπής. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και αρκετός κόσμος θα δώσει το παρών για αυτή την σπουδαία διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στον νομό Αργολίδας. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Τελετής Έναρξης έχει ως εξής: Χαιρετισμός από Οργανωτική Επιτροπή, Παρουσίαση ομάδων, Χαιρετισμός από επίσημους, Ανάλυση του τρόπου διεξαγωγής του Diomidis Cup και ενημέρωση των συμμετεχόντων για το πρόγραμμα των ημερών, Σύσκεψη προπονητών, μετά την λήξη της τελετής.Επίσκεψη στις Μυκήνες
Την Πέμπτη 27 Ιουνίου το πρωί, θα διεξαχθεί επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο των Μυκηνών, όπου οι αθλητές και οι προπονητές των ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλείο του Μυκηναϊκού Πολιτισμού, ενώ θα επισκεφθούν και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκηνών.
Καθημερινή εκπομπή
Κάθε μεσημέρι, 15.00-16.00, από Τρίτη 25 Ιουνίου έως και Παρασκευή 29 Ιουνίου, ο Τάσος Λέλος από την συχνότητα του Star Fm 92,9, θα φιλοξενεί διάφορους προσκεκλημένους από τον χώρο του handball και δη του Diomidis Cup, με τους οποίους θα συνομιλεί και θα ενημερώνει τον κόσμο για όλες τις εξελίξεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων.
«Η Ελπίδα ζωής» κοντά στο τουρνουά
Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων (Diomidis Cup 2013), στηρίζεται από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Εξαρτησιογόνων Ουσιών «Ελπίδα Ζωής» του Νομού μας του οποίου η δράση είναι σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).
Στόχος του φορέα είναι η πρόληψη της χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών, η υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, η προαγωγή της Ψυχικής Υγείας και η ανάπτυξη Κοινωνικής Συμμετοχής και Δράσης, μέσα από την εφαρμογή προγραμμάτων, την υλοποίηση παρεμβάσεων και το συντονισμό δράσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ και την δράση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Εξαρτησιογόνων Ουσιών «Ελπίδα Ζωής» (σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) στην ιστοσελίδα http://www.elpidazois.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου