Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ»

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων. Στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη βρίσκονται 16 αθλητές, ενώ τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται στην Ελλάδα για να ενσωματωθούν με την αποστολή και οι Αλέξανδρος Βασιλάκης, Σάββας Καρυπίδης, Βύρωνας Παπαδόπουλος που έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στο εξωτερικό.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το απόγευμα θα προπονηθεί στο κλειστό του Βύρωνα (18:00-20:00), αύριο το πρωί υπάρχει ρεπό, ενώ το απόγευμα της Κυριακής θα είναι και πάλι στον Βύρωνα. Την Δευτέρα ολοκληρώνεται το 1ο στάδιο της προετοιμασίας στην Αθήνα με προπονήσεις στη Νέα Ιωνία (10:00-12:00) και το Κερατσίνι (19:30-21:30)
Μετά το τέλος της προπόνησης αθλητές των τμημάτων των Βριλησσίων πήραν αυτόγραφα από τους διεθνείς αθλητές και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.
Ο αρχηγός της Εθνικής και νταμπλούχος Ελβετίας με την Βάκερ Τουν, Γιώργος Χαλκίδης σχολίασε για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς, το άλλο Σάββατο για το EURO 2016: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Θέλουμε με σοβαρότητα να ολοκληρώσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας για φέτος, να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας με σκοπό να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις 15 Ιουνίου. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στη Λάρισα και χαρήκαμε πολύ στο άκουσμα αυτής της είδησης. Εύχομαι ο κόσμος της Λάρισας που αγαπάει τον αθλητισμό να γεμίσει το γήπεδο και να έχουμε πραγματικά ένα εξαιρετικό κλίμα γιατί η περιοχή το αξίζει».
«Δεν σκεφτόμαστε την διαφορά»
Ο αριστερός εξτρέμ της Εθνικής και νταμπλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης, επεσήμανε: «Περιμένουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και φυσικά θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Δεν πρέπει να σκεφτούμε σε καμία περίπτωση τη νίκη μας εκτός έδρας με 6 γκολ διαφορά. Αν μπούμε με την ψυχολογία ότι έχουμε αυτό το αβαντάζ θα είναι πολύ δυσκολότερο το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε σαν στόχο την νίκη. Είναι ευκαιρία ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να γνωρίσει το άθλημα, που πιστεύω θα είναι η απαρχή για την ανάπτυξη του χάντμπολ στην περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου