Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

«ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ… ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»

Πηγή: http://www.handball.org.gr 
Περισσότερα από 300 αγόρια και κορίτσια και πάνω από 250 γονείς έδωσαν το παρών στον τουρνουά street handball το οποίο διοργάνωσε ο KIPARISSIS ΓΑΣ Καματερού σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στην λεωφόρο Φυλής σε τρία ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα.
Συντονιστής ήταν ο ΠΟΠ Κώστας Κότσιρας και για αυτό το τουρνουά δούλεψε όλος ο μηχανισμός του ΓΑΣ Καματερού με προεξάρχοντες τον Πρόεδρο Βασίλη Στεφανή, τον αντιπρόεδρο Σπύρο Παπαιωάννου, τον Γενικό Αρχηγό Λεωνίδα Ιωάννου και τους προπονητές Κώστα Μπούνα -που είχε την ιδέα της διοργάνωσης- Αλέξανδρο Ταρινίδη, Παναγιώτη Ασλανίδη Μαρία Στασινού, ενώ βοήθησαν και όλοι οι αθλητές- τριες του Συλλόγου.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ Θανάσης Κοντογεώργος, ο προπονητής της Εθνικής Παίδων και υπεύθυνος ανάπτυξης της ΟΧΕ Παναγιώτης Ιατρούδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Αγ. Αναργύρων- Καματερού Γιάννης Κουτελιέρης, ο αντιδήμαρχος πόλης Γιάννης Ρέπας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Ζαζόπουλος, Παναγιώτης Σταφυλάς, καθώς και οι διευθυντές των σχολείων.
Πολλά παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να ενταχθούν στις ομάδες του ΓΑΣ Καματερού. Μοιράστηκαν σε όλους μπλουζάκια και απονεμήθηκαν διπλώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου