Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"Οι καλύτερες στιγμές είναι μπροστά μας"

Πηγή: http://olapaok.gr
Ο Φίλιπ Ανγκελόφσκι αποκαλύπτεται στο paokhandball.gr, τονίζει πως εκτός από παίκτης είναι και φίλαθλος του ΠΑΟΚ και δηλώνει πως τα καλύτερα για τον "Δικέφαλο" έρχονται
Παντρεμένος πρόσφατα με την αγαπημένη του Blagica, ο Φιλίπ δεν πρόλαβε να κάνει μήνα του μέλιτος λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Άλλωστε το σύνθημά του είναι "αγάπα τη δουλειά σου" και ο ίδιος ήδη έχει δεθεί με την ομάδα.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε:
-Πώς έγινε η πρώτη επαφή με το άθλημα;Το 1999 ξεκίνησα στο Prilep. Το αγαπούσα το χάντμπολ και το επέλεξα από το μπάσκετ.
-Τι σημαίνει για σένα ο ΠΑΟΚ;Για μένα στην Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ υπάρχει. Ιδίως στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ που παρακολουθώ ως φίλαθλος.
-Ποια θεωρείς την καλύτερη στιγμή σου στην ομάδα;Είμαι λίγο καιρό στον ΠΑΟΚ, οι καλύτερες στιγμές νομίζω ότι είναι μπροστά μας.
-Ποια είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία σου;Να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.
-Ποιο είναι το πρότυπό σου από το χώρο του χάντμπολ;Ο Pascal Hense.
-Για ποιο λόγο να έρθει ένα παιδί στις ακαδημίες χάντμπολ του ΠΑΟΚ;Επειδή γίνεται καλή δουλειά.
-Τι είναι καλύτερο από ένα γεμάτο γήπεδο του χάντμπολ από φίλους του ΠΑΟΚ;Τίποτα.
-Τι πρέπει να γίνει για να φτάσει το ελληνικό χάντμπολ στο επίπεδο των προηγμένων χωρών του αθλήματος;Ταχύτητα, δύναμη, έκρηξη, και επαγγελματίες σε επίπεδο management.
-Συνδυάζεις εργασία ή σπουδές με τον πρωταθλητισμό και αν ναι, πώς τα καταφέρνεις;Είμαι επαγγελματίας αθλητής, τις σπουδές μου τις ολοκλήρωσα πριν χρόνια.
-Ποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θέλεις να βρίσκεται πάντα στην κερκίδα και για ποιο λόγο;Η σύζυγός μου, Blagica.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου