Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Έμειναν οι Ελπίδες Δράμας, υποβιβάστηκε ο Παναιτωλικός

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 

Στην Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ θα συνεχίζει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η ομάδα των Ελπίδων Δράμας, η οποία επικράτησε 25-18 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για τα πλέι- άουτ και σε συνδυασμό με το 23-23 του πρώτου αγώνα πέτυχε τον στόχο της. Αντίθετα ο Παναιτωλικός υποβιβάστηκε στην Α2 και θα ακολουθήσει τον Φίλιππο Βέροιας.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 25-18 Τα δεκάλεπτα: 2-3, 8-6, 12-8 (ημχ.), 15-11, 19-14, 25-18
ΕΛΠΙΔΕΣ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Μυτικοπούλου 5, Ιλίεβα 4, Χουμπέροβα 1, Βερουλαζβίλι, Σαλονικίδου, Παναγιώτοβα 7, Ασλαματζίδου 7, Σβετάνοφσκα, Αντάμοφσκα 1.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζαραβίνας): Σιάσσου, Μιλιώρδου, Κορομηλά 3, Κραμποκούκη Ο., Τσιρογιάννη, Μάνθου 2, Κραμποκούκη Ε. 7, Σταρσίνοφ, Μαντέλλου, Μπαλατσούκα, Σπυροπούλου, Δήμου 4, Κοκκώνη 2, Μαυρομάτη.
Διαιτητές: Αβράμης- Νικολάου, Κόκκινη: 56:32 Αντάμοφσκα (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 5-2, πέναλτι: 1/1-5/5.
«Δραματική» πρόκριση για Σπόρτινγκ
Η ομάδα της Λισαβόνας, καθώς και οι Σουτσεάβα, Κριένς και Μάριμπορ θα είναι επίσης υποψήφιοι αντίπαλοι του Διομήδη στους «8» του Τσάλεντζ Καπ
Η τυπική ρεβάνς της Μπόζεν με την Ρουμανική Σέβεριν απομένει μόνο για να συμπληρωθεί το «πάζλ» των προημιτελικών του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών. Οι Ιταλοί που δίνουν μετά από συμφωνία και τα δύο ματς στην έδρα τους επικράτησαν χθες στο πρώτο ματς με 27-19 και σήμερα το απόγευμα στον επαναληπτικό θα οριστικοποιήσουν την πρόκριση τους. Η Ελβετική Βάκερ Τουν από την προηγούμενη ομάδα έχει πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, καθώς απέκλεισε την Σέρβικη Κολουμπάρα Λαζάρεβατς και από χθες αργά το βράδυ άλλες 6 ομάδες «τσέκαραν» τις αποσκευές τους. Εκτός του Διομήδη Άργους και της Μακάμπι, η οποία απέκλεισε τον Δούκα, την πρόκριση για τους «8» πήραν οι Σουτσεάβα (Ρουμανία), Κριένς (Ελβετία), Μάριμπορ (Σλοβενία) και Σπόρτινγκ (Πορτογαλία). Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι ήταν αυτό των Πορτογάλων με τους Τσέχους της Ζούμπρι, οι οποίοι στο πρώτο ματς στην έδρα τους είχαν επικρατήσει με 26-23, αλλά η Σπόρτινγκ επιβλήθηκε 25-22 και με περισσότερα εκτός έδρας γκολ -όπως ο Διομήδης- πήρε την πρόκριση.
Η Μάριμπορ μετά το 30-22 του πρώτου ματς κόντρα στην Γκράντατσατς ήταν άνετη στη ρεβάνς της Βοσνίας και δεν επηρεάστηκε παρά την ήττα της με 31-26. Η Σίτσια αποδείχθηκε η χειρότερη ομάδα των «16», αφού μετά την ήττα με 30-28 στην Κροατία από την Κρίενς, γνώρισε την συντριβή με 34-19 στην Ελβετία. Τέλος η Ρουμάνικη Σουτσεάβα είχε απλουστεύσει τα πράγματα μετά το 27-16 επί της Μπιέλοβαρ στην έδρα της και παρά την ήττα της με 31-28 πέρασε στους «8».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου