Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Όλα για τη νίκη η ΑΕΚ στην Έδεσσα

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 

Της Γιολάντας Ζύκα
Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Άρη Νικαίας την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θέλει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών, διατηρώντας παράλληλα και τις όποιες ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Πρωταθλητές αντιμετωπίζουν σήμερα στις 13:00 τον Αερωπό στην Έδεσσα, με στόχο να πάρουν τους δυο βαθμούς και να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει χωρίς νέες απώλειες το πρωτάθλημα και να παλέψει μέχρι το τέλος για την υπεράσπιση του τίτλου της. Οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν χθες για την πόλη της Έδεσσας με τον προπονητή του «Δικεφάλου» να έχει ζητήσει από τους παίκτες του σοβαρότητα αλλά
και διάρκεια στο παιχνίδι τους. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπουν χαλαρά και να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους. Ο Αερωπός ειδικά στην έδρα του παρουσιάζεται πάντα πολύ δυνατός, ωστόσο η ΑΕΚ με μια καλή εμφάνιση έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στο «κυνήγι» του Διομήδη Άργους και της πρώτης θέσης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ασαρίδης δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα καθώς όλη την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ αντίθετα ο Τσαούσης παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε θα ενισχύσει κανονικά τις προσπάθειες των συμπαικτών του.
Η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη της καθώς το κλειστό της Έδεσσας αναμένεται να είναι «κιτρινόμαυρο». Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα περίμεναν με ανυπομονησία το ματς αυτό προκειμένου να χειροκροτήσουν από κοντά τους Πρωταθλητές. Σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε οι Ενωσίτες, ακολουθούν την ΑΕΚ είτε παίζει εντός, είτε εκτός έδρας. Η παρουσία του κόσμου αναμένεται να κάνει για μια ακόμη φορά τους παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη να αισθανθούν, ότι αγωνίζονται στο «σπίτι» τους. Η αυξημένη παρουσία οπαδών της ΑΕΚ ήταν άλλωστε και ο λόγος που η αστυνομική διεύθυνση ζήτησε την μετάθεση του αγώνα για σήμερα αντί για Σάββατο που ήταν αρχικά προγραμματισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου