Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΚΑ

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
   Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» έχασε 21-20 στο Δαϊς από την Μακάμπι και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ.
Ούτε στην 4η απόπειρα του να προκριθεί στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο χάντμπολ δεν τα κατάφερε ο Δούκας. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση στο Ισραήλ και την ήττα στο νήμα με 27-26 από την Μακάμπι, η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη αποκλείστηκε από τους «8» του Τσάλεντζ Καπ, καθώς στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 21-20 στο Δαϊς. Ο Δούκας κρατούσε την τύχη στα χέρια του έχοντας σημαντικό προβάδισμα τριών τερμάτων (19-16) στο 47:32 ωστόσο τα τελευταία 13 λεπτά του αγώνα πέτυχε μόλις ένα γκολ (και αυτό από πέναλτι), ενώ δέχθηκε πέντε με αποτέλεσμα να χάσει την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του χαμηλού σκορ του αγώνα, αρκούσε για την ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» η νίκη με ένα γκολ διαφορά για να περάσει στα προημιτελικά.
«Αποκλειστήκαμε με ψηλά το κεφάλι. Στο τέλος επήλθε η κούραση και δεν είχαμε την φρεσκάδα και την αποτελεσματικότητα που χρειαζόμασταν στην επίθεση», τόνισε ο τεχνικός του Δούκα Γιώργος Κρανάκης, ενώ ο Αλέξης Κοτελίδας συμπλήρωσε: «Έτσι είναι τα ευρωπαϊκά ματς. Μας έλειψε η εμπειρία, καθότι έχουμε πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση μας. Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε».
Από την πλευρά του ο αριστερός ίντερ Μίλος Μίτροβιτς, που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ είπε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα και διπλά χαρούμενος διότι φεύγω με την πρόκριση. Η άμυνα του Δούκα ήταν καλή, αλλά εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και το δείξαμε».
ΔΟΥΚΑΣ- ΜΑΚΑΜΠΙ 20-21Τα δεκάλεπτα: 4-3, 8-7, 12-11 (ημίχρονο), 16-15, 19-17, 20-21
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Μουντζουρίδης 6, Γεωργίου 5, Τόμπρος 1, Τζηράς 1, Γκέρτσος 1, Παπαδιονυσίου, Νικολαΐδης 2, Αργυράκης 1, Γεωργιάδης, Τσακνής, Κοβογλανίδης, Ζαμπούνης 1, Μαγκαφουράκης, Μαστορογιάννης 2, Κοτελίδας, Ακάλεστος.
ΜΑΚΑΜΠΙ (Ρες Αβιγκντορ): Σάιντνερ, Κόχεν Ν.1, Μπόσκοβιτς 8, Μίτροβιτς 2, Λαντζμαν 1, Λίμπετς, Στρίντον, Αϊρόνοβιτς, Γκαμπάι Ο., Ντάβντα 3, Βίριχ 2, Τζόρτζεβιτς, Γκαμπάι Ρ., Κόχεν Α., Μπλέτσερ , Χαλίφι 2. Παρατηρητής: Γιορντάνοφ (Βουλγαρία), Διαιτητές: Κιγιάσκο-Κισέλεφ (Ρωσία), δίλεπτα: 5-6, πέναλτι: 6/6-2/3, Κόκκινες: 40:53 Τόμπρος, 57:08 Κόχεν Μ. (τρία δίλεπτα αμφότεροι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου