Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Οι προβλέψεις των πρωταγωνιστών

Πηγή:  http://www.onsports.gr 
Δύο λόγια για τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής είπαν οι πρωταγωνιστές των οκτώ ομάδων που αναμετρώνται το Σάββατο 18/2 στην Α1 χάντμπολ των ανδρών.
ΑΕΚ- Άρης ΝίκαιαςΟ προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης, επεσήμανε: «Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ετοιμαζόμαστε για το φινάλε της σεζόν που θα είναι κρίσιμο, εκτός του τελικού του κυπέλλου, προέχουν δύσκολα ματς σε Έδεσσα και Κιλκίς».
Ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος σχολίασε: «Όταν παίζεις με την πρωταθλήτρια δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Εμείς θέλουμε να σταθούμε στο γήπεδο με αξιοπρέπεια. Η ΑΕΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Από αυτά τα παιχνίδια μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα».
Φίλιππος Βέροιας- Αερωπός ΈδεσσαςΟ τεχνικός του Φιλίππου Απόστολος Ντέλλας τονίζει: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, που κάνει μεγάλη προσπάθεια να μπει στην τετράδα. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».
Ο τεχνικός του Αερωπού Χρήστος Τζουβάρας λέει: «Θέλουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία. Ο Φίλιππος παραμένει μεγάλη ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ψηλά στην βαθμολογία».
Πανελλήνιος- ΧΑΝΘΟ Στέφανος Βελιτσιάνος εκτιμά: «Το ματς θα το… χτυπήσουμε. Έχουμε επανέλθει και εγώ και ο Ηλίας Χατσίκας. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 100%. Η νίκη είναι μονόδρομος».
Ο εξτρέμ των Θεσσαλονικέων Κώστας Παντελίδης, είπε: «Θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα θα προσπαθήσουμε να βρούμε και πάλι τον δρόμο μας», ενώ
ΓΑΣ Κιλκίς- Κύδων ΧανίωνΟ Άκης Κυπραίος, λέει «Ο Κύδωνας έρχεται στο Κιλκίς για να τα δώσει όλα για όλα. Ο προπονητής μας έχει τονίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούμε»
Ο Κυριάκος Φαλτσέτας είπε για τους Κρητικούς: «Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς. Κάτω από οικονομικές δυσκολίες και με προβλήματα τραυματισμών θα ταξιδεύσουμε μόνο 8 άτομα. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια μας στην άμυνα. Πρέπει να μείνουμε κοντά στο σκορ για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου