Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αναβάλλεται το ντέρμπι ουραγών

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Αναβάλλεται το ντέρμπι ουραγών στο δεύτερο μέρος της 14ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ ανδρών.
Στα Χανιά ο τοπικός Κύδωνας επρόκειτο να υποδεχτεί τον Πανελλήνιο σε ένα ματς που κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Α2. Αλλα η ΟΧΕ αποφάσισε να αναβληθεί ο αγώνας λόγω καιρικών συνθηκών.
Η 14ης αγωνιστική άνοιξε την Τετάρτη λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Διομήδη και Δούκα. Ο Διομήδη ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ (27-27) και ο Δούκας επικράτησε της ΧΑΝΘ 26-22.
Έτσι τα βλέματα στρέφονται στο ματς του Φιλίππου με τον Αρη Νίκαιας. Ο τεχνικός του Άρη Τάκης Μελετάκος σχολίασε για το ματς :«Ο Φίλιππος είναι Φίλιππος και τον σεβόμαστε. Μπορεί να είμαστε σχετικά κοντά στη βαθμολογία, αλλά η ομάδα της Βέροιας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τον τελευταίο καιρό προσπαθούμε να μειώσουμε τα λάθη στην επίθεση μας. Θέλουμε να έχουμε έναν καλό ρυθμό και μια σταθερή απόδοση σε όλο το ματς».
Από την πλευρά του ο Σταύρος Παπαδόπουλος, εκτιμά: «Είναι ένα δύσκολο ματς και σημαντικό από βαθμολογικής άποψης. Πρέπει να τιμήσουμε την ιστορία της ομάδας και να πάρουμε το ματς. Είμαστε σε ανοδική πορεία, κάνουμε καλές εμφανίσεις».
Το πρόγραμμα:
Έδεσσας 18:00 Αερωπός Έδεσσας-ΓΑΣ Κιλκίς (Μπουγιάκας-Χατζηπαναγιωτίδης)
Νίκαιας 18:00 Άρης Νικ.-Φίλιππος Βερ. (Καραπάνος-Χρόνης)
Ρεπό: ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου