Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Προβάδισμα για Μέγα Αλέξανδρο!

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 

Την έκπληξη στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος στα Γιαννιτσά, επικρατώντας με σκορ 32-28 της Νέας Ιωνίας. Οι παίκτριες του Σαράφη πλέον θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με προβάδισμα για να διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό.
Η Κυπελλούχος Ελλάδας από την άλλη πλέον καλείται να κερδίσει με περισσότερα από 4 τέρματα διαφορά για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.
Σαράφης: «Παίξαμε με πάθος και δικαιωθήκαμε»
«Παίξαμε 60 λεπτά με πάθος και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στην Αναστασίου που είχε δύσκολο ρόλο στην άμυνα. Σίγουρα είναι ένας επαναληπτικός, θα τα δώσουμε όλα, έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε κατάλληλα».
Μαντζόπουλος: «Θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας»
«Συγχαρητήρια στον Μέγα Αλέξανδρο. Έπαιξαν με πάθος και αποφασιστικότητα. Τα ματς δεν κερδίζονται με τις φανέλες. Θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας».
Τα δεκάλεπτα: 3-3, 8-7, 17-15 (ημχ.), 21-18, 27-22, 32-28
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κύρος Σαράφης): Γιαντσή, Παρασκευαϊδου, Κουτσούκη 1, Ιωαννίδη, Μπατζαρακούδη 7, Χατζηπαρασίδου 10, Αναστασίου 1, Παπαδοπούλου Μ. 7, Γεωργιάδου 2, Παπαδοπούλου Ι. 4, Τρελλοπούλου.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Βαγγέλης Μαντζόπουλος): Μαυρογιώργη Δ., Μαυρογιώργη Ζ., Μαυρογιώργη Ν. 1, Παπανικολάου 4, Μίλκοβιοτς 4, Μασμανίδου 3, Σλιάκοβα 10, Κοτσαμποικίδου, Βοίτοβιτς Α., Μακρή, Τσακάλου 5, Χρύση 1, Κοντοστεργίου.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 5/5-5/5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου