Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Είπαν πριν τον τελικό

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Οι πρωταγωνίστριες του τελικού του κυπέλλου χάντμπολ γυναικών (16:00, κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου) Ορμή και Νέα Ιωνία μίλησαν για την αναμέτρηση του Σαββάτου.
Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου, είπε: «Οι δύο καλύτερες ομάδες είναι στον τελικό. Θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι με ενδιαφέροντα τεχνικά στοιχεία. Ο καλύτερος ας πάρει το κύπελλο», ενώ η διεθνής παίκτρια της αθηναϊκής ομάδας, Λαμπρίνα Τσάκαλου, είπε: «Πέρυσι είχαμε την χαρά να πανηγυρίσουμε αυτόν τον τίτλο, γεγονός που μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες. Θέλουμε να έχουμε ξανά το ίδιο συναίσθημα. Απέναντί μας μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θα είναι ένα ντέρμπι. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες».
Ρούλα Κοτσαμπουϊκίδου (τερματοφύλακας Νέας Ιωνίας): «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Δήμου που στηρίζουν το άθλημα μας. Εμείς θέλουμε το ματς να είναι μια γιορτή, να το χαρούμε και εμείς και ο κόσμος».
Ερασμία Λάσκαρη (έφορος Νέας Ιωνίας): «Θα γίνει ένας μεγάλος τελικός ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες, πιστεύω θα κερδίσει το άθλημỨ.
Ανδρέας Κόγκας (πρόεδρος ΑΣΕ Ορμή Λουξ): «Πρόκειται για δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια. Δεν σας κρύβω ότι είχα ζητήσει ο τελικός να γίνει στην Πάτρα γιατί φέτος η ομάδα μου συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στην ελληνική χειροσφαίριση. Δεν πειράζει όμως, θα διεξαχθεί σε ένα πάρα πολύ όμορφο γήπεδο και σε μία όμορφη πόλη. Η παρουσία των κοριτσιών που έχω δίπλα μου, της Άννας Στράτου και της Τάνιας Πένεφ είναι συμβολική, καθότι ξεκινήσαμε μαζί πριν 10 χρόνια αυτή την προσπάθεια. Χαίρομαι που αντίπαλος είναι η Νέα Ιωνία, γιατί έχουμε μια εξαιρετικές σχέσεις. Είμαστε αντίπαλες μόνο στο γήπεδο, δουλεύουμε μαζί για το καλό του ελληνικού χάντμπολ».
Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς (τεχνικός Ορμής): «Πιστεύω πως η διοργάνωση θα στεφτεί από απόλυτη επιτυχία. Θα είναι μια γιορτή, κάτι το διαφορετικό. Πιστεύω θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα για τον κόσμο. Και οι δύο ομάδες θέλουν το κύπελλο, αλλά το σίγουρο είναι πως μόνο ένας θα το πάρει».
Τάνια Πένεφ (πλέι μέικερ Ορμής): «Θα είναι ένα δυνατό και όμορφο παιχνίδι, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας».
Άννα Στράτου (αρχηγός Ορμής): «Θα είναι μια γιορτή για το ελληνικό χάντμπολ. Είναι χαρά μας που έχουμε ένα δυνατό αντίπαλο απέναντι μας. Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε στον τελικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου