Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΙΟΜΗΔΗ!

Πηγή:  http://hatzi-handball.blogspot.com 
Με γκολ του Τάσκοβιτς τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος οι «Λύκοι» προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους «8» του Τσάλεντζ Καπ
«Γλυκιά» ήττα με 29-26 από την Πορτόβικ στην Ουκρανία γνώρισε ο Διομήδης Άργους, η οποία του έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι «Λύκοι» βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 8 γκολ (21-14) διαφορά στο παιχνίδι, κατάφεραν και αντέδρασαν, μειώνοντας το σκορ, τόσο όσο χρειάζονταν για να πάρουν την μεγάλη πρόκριση. Ο Διομήδης ήταν πίσω στο σκορ με 29-25 και είχε μία τελευταία επίθεση 40 δευτερολέπτων στην διάθεση του. Ο Μάλλιος με ωραία ενέργεια πήρε την δίλεπτη αποβολή των αντιπάλων και η ελληνική ομάδα με παίκτη παραπάνω οργάνωσε ωραία την επίθεση της και την κατάλληλη στιγμή ο Τάσκοβιτς σηκώθηκε μόνος του πετυχαίνοντας το γκολ στο 59:57 για το 29-26 με τους Ουκρανούς να μην προλαβαίνουν να κάνουν ούτε σέντρα. Τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ έδωσαν την πρόκριση στον Διομήδη, αφού στο πρώτο ματς στη Νέα Κίο είχε κερδίσει 27-24. Οι Αργίτες θα μάθουν τον αντίπαλο τους στην επόμενη φάση την Τρίτη, όταν και θα διεξαχθεί η κλήρωση.
"Θεός του χάντμπολ μας αγαπάει"«Ήταν μια απίστευτη πρόκριση. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στο πρώτο ημίχρονο. Επηρεαστήκαμε και από την κακή διαιτησία. Στο ημίχρονο είπαμε να είμαστε συμπαγής στην άμυνα και στηρίξαμε το πλάνο μας με άμυνα 4-2 και κάποιες ‘’παγίδες’’, όπως στο να μην πάρει μπάλα ο πίβοτ, που ήταν ο κινητήριος μοχλός τους. Αποφασίσαμε να εξαντλήσουμε το χρόνο στην τελευταία επίθεση και να μην τους αφήσουμε, ούτε πέντε δευτερόλεπτα για επίθεση. Ήμασταν πειθαρχημένοι σε αυτό και το κάναμε όπως έπρεπε. Είναι από τα παιχνίδια που λέω ότι ο Θεός του χάντμπολ μας αγαπάει», τόνισε περιχαρής ο τεχνικός του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας.
ΠΟΡΤΟΒΙΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 29-26 (17-12 ημχ.)
ΠΟΡΤΟΒΙΚ
(Ολεγκ Σικ): Σόγκα 5, Μπουινένκο, Μποτσόγιεφ, Γκανζιένκο, Πολτοράτσκι 6, Γκορόβι, Ντενίσον 1, Γκούνκο, Σμιρνόφ, Μανκόφσκι 9, Γιουζμπαμπένκο 1, Κοζάκεβικ 4, Ζαχάροφ 3, Τσουπρίνα.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Μεγαλοοικονόμου 8, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μούγιτς, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 4, Σαμαράς 2, Κοντούλης, Σπέντζος, Ελευθερίου, Ουρόσεβιτς, Τάσκοβιτς 7. Παρατηρητής: Τεζάτσκε (Γεωργία), διαιτητές: Λιλεπέα- Κουλ (Εσθονία), δίλεπτα: 4-4, πέναλτι: 1/3-1/1. Κόκκινη: 48’ Σαμαράς (επικίνδυνο παιχνίδι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου