Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

«Ντύνεται» ευρωπαϊκά ο Διομήδης

Πηγή:  http://www.gazzetta.gr 

Το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία του θα δώσει το Σάββατο (11/2) ο Διομήδης, ο οποίος υποδέχεται την ουκρανική Πορτόβικ για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ.
Μετά την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και το «Χ» με τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που δεν του στέρησε την πρωτιά στην Α1, η ομάδα του Άργους φορά το ευρωπαϊκό της «κοστούμι», ευελπιστώντας ότι και σε αυτή την περίπτωση θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική. Παρότι οι «λύκοι» θα δώσουν το 10ο παιχνίδι στην ιστορία τους στην Ευρώπη, αυτό θα είναι το πρώτο μέσα στην έδρα τους, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο σημαντικό.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στο κλειστό της Νέας Κίου και στόχος της ελληνικής ομάδας είναι φυσικά το θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στην Ουκρανία. «Υπάρχει η κούραση από τα συνεχόμενα ντέρμπι. Με ενδιαφέρει να προσαρμοστούμε στο νέο γήπεδο. Η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή. Θέλουμε να δώσουμε μια καλή παράσταση για τον κόσμο μας και η περιοχή να ζήσει μεγάλες στιγμές. Για τους Ουκρανούς ξέρουμε πως αρέσκονται να παίζουν ανοικτές άμυνες, αλλά εμείς θα προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα. Θα προσπαθήσουμε να κλέψουμε μπάλες και να βγούμε στον αιφνιδιασμό. Πρώτος στόχος είναι η νίκη και έπειτα θα δούμε αν μπορούμε να πάρουμε κάποια διαφορά», σχολίασε ο προπονητής του Διομήδη,Δημήτρης Δημητρούλιας.
Δύσκολη αποστολή για Δούκα στο ΙσραήλΜια ώρα νωρίτερα, στις 17:00, ο Δούκας δοκιμάζεται στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την ίδια διοργάνωση. Στόχος για την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων είναι να καταφέρει να σταθεί αξιοπρεπώς σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Μακάμπι και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί εν όψει και του επαναληπτικού στο Δαΐς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου