Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Αναχωρεί για Ισραήλ ο Δούκας

Πηγή:  http://www.gazzetta.gr 
Υπό το βλέμμα των Θοδωρή Παπαλουκά και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο ΑΣΕ Δούκα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (11/2) στο Ισραήλ την Μακάμπι, για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ.
Έπειτα από τη νίκη κόντρα στη ΧΑΝΘ που αναπτέρωσε τις ελπίδες για την είσοδο στην τετράδα των πλέι οφ, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων αναχωρεί με καλή ψυχολογία το βράδυ της Πέμπτης (9/2) για το Τελ Αβίβ, όπου θα δώσει το πρώτο ματς κόντρα στο συγκρότημα του Ισραήλ.
Πρωταρχικός στόχος για τον Δούκα η καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει στην δεύτερη αναμέτρηση επί ελληνικού εδάφους. «Μόνο κέρδος έχουμε να αποκομίσουμε από τα διεθνή ματς. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε το dvd των αγώνων και θα το μελετήσουμε καλύτερα στο Ισραήλ. Είναι μία ψηλή ομάδα που έχει ως στόχο της την Ευρώπη. Έχει στην σύνθεση της τους Τζόρτζεβιτς και Μίτροβιτς, που έχουν παίξει σε Θερμαϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα», τόνισε ο τεχνικός του Δούκα Γιώργος Κρανάκης.
Την αποστολή αποτελούν 21 άτομα, ενώ συμπεριλήφθηκε και ο δεξιός ίντερ Νίκος Μουντζουρίδης. Το παρών στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν και οι πρωταθλητές του μπάσκετ Θοδωρής Παπαλουκάς και Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, οι οποίοι αγωνίζονται με τα χρώματα της Μακάμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου