Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συνεχίζεται η προετοιμασία των λεαινών με στόχο το Champions League

Πηγή http://handballteam.blogspot.com/
Συνεχίζεται η προετοιμασία των λεαινών για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο προπονητής της ομάδας, Μπόρις Τσουρλέφσκι χθες και σήμερα δούλεψε σε θέματα τακτικής και είδε με τις αθλήτριές του σε βίντεο παιχνίδια της ελβετικής και την ολλανδικής ομάδας.
Η αθλήτρια της Ορμής Λουξ, Τάνια Πένεφ δήλωσε: « Είμαστε έτοιμες για αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να δείξουμε στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και δε φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλα όσα έχουμε δουλέψει αυτό το διάστημα και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Καλώ τον κόσμο της Πάτρας να έρθει να στηρίξει την προσπάθειά μας και να παρακολουθήσει handball υψηλού επιπέδου.»
Ο Γενικός Γραμματέας της Ορμής Λουξ, Χριστόδουλος Λιτζερίνος δήλωσε: «Για μια ακόμα χρονιά, η Ορμή Λουξ της πόλης συμμετέχει στο Champions League, καθώς για 5η συνεχόμενη φορά εκπροσωπεί την Πάτρα και την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Η ομάδα μας σε αυτόν τον δύσκολο όμιλο που φιλοξενείται στην Πάτρα έχει ανάγκη όλους τους πατρινούς και τις πατρινές που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα της, για να στοχεύσει καλύτερα στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League. Η διοίκηση, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, έφερε έμπειρες και αξιόλογες παίκτριες που θα κάνουν τη διαφορά. Η παρουσία των πατρινών θα γεμίσει αυτοπεποίθηση τις παίκτριές μας και να είστε σίγουροι, ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία τους φιλάθλους μας.»
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 2/9/11

18:00 ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ - LC BRUHL
20:00 GIL EANES LAGOS - MIZUWAAI DALFSENΣάββατο 3/9/11

18:00 LC BRUHL - MIZUWAAI DALFSEN
20:00 ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ - GIL EANES LAGOSΚυριακή 4/9/11

18:00 GIL EANES LAGOS - LC BRUHL
20:00 MIZUWAAI DALFSEN - ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου