Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΜΙΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! του Γιώργου Θεοχαρίδη


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η Βάσω Σκάρα αποχαιρετάει την Άρτα και την Αναγέννηση ύστερα από 23 χρόνια αθλητικής παρουσίας. Η Βάσω αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τις συναθλήτριες της, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες της Αναγέννησης για τα 23 χρόνια γεμάτα επιτυχίες.
Δηλώνει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα την ανανεώσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Δηλώνει επίσης ότι ήρθε στο σωματείο των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ κοντά σε ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα, σ’ ένα οικείο περιβάλλον, αφού για πέντε χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της AVANT GARDE και θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της, ώστε το όραμά τους να γίνει πραγματικότητα.
Η αρχηγός της Αναγέννησης σ’ αυτά τα χρόνια κατάφερε να αναδειχθεί 12 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας και 10 φορές κυπελλούχος Ελλάδας, ενώ κατέκτησε 1 πρωτάθλημα Ευρώπης και 5 πρωταθλήματα Ελλάδας Beach Handball με την AVANT GARDE. Επίσης το 2009 αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια στο ΕΒΤ MASTERS της Κέρκυρας.
Υπήρξε για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής Γυναικών στην οποία είχε συμμετοχή 180 φορές, αγωνιζόμενη σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά, Μεσογειακά και Βαλκανικά (2η θέση) πρωταθλήματα. Στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 έλαβε μέρος με την Εθνική Ολυμπιακή ομάδα.
Πηγή e-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου