Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Η «πρώτη» των πρωταθλητών της AEK

Στη γραμμή εκκίνησης μπαίνει από σήμερα η ΑΕΚ, καθώς ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο. Το ραντεβού για τον Γιάννη Αρβανίτη και τους παίκτες της πρωταθλήτριας έχει καθοριστεί για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Χαλανδρίου, με τον τεχνικό της Ενωσης να περιμένει και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Νίκος Κοκολοδημητράκης, που θα αντικαταστήσει τον επί διετίας βασικό πίβοτ των «κιτρινόμαυρων» Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου, που υπέγραψε στο Αργος.
Οπως κάθε φορά τα τελευταία έξι χρόνια, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ θα στηριχθεί στη φυσική κατάσταση και τους παίκτες περιμένει πολύ τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης.


Ξεκινούν τα βάσανα της προετοιμασίας για τον Γιάννη Αρβανίτη και τους παίκτες της ΑΕΚ
Πάντως, το θετικό για τους περισσότερους παίκτες είναι πως οι προπονήσεις συνεχίστηκαν σχεδόν μέχρι τις αρχές Ιουλίου, οπότε θεωρητικά τα βήματα στον τομέα της φυσικής κατάστασης στην προετοιμασία θα είναι σχετικά πιο γρήγορα.

Με τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ να ξεκινούν πολύ νωρίς (2 Σεπτεμβρίου) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα με την Παρτιζάν τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί από τον Αρβανίτη σε συνεργασία με τη διοίκηση είναι εξαιρετικά δυνατά. Η Ενωση θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά στη Βοσνία (15-20 Αυγούστου) στο Ντομπόι, όπου συμμετέχει στο δεύτερο γκρουπ μαζί με τις Γκούμερσμπαχ (Γερμανία), Μέταλουργκ (Σκόπια) και Πικ Ζέγκεντ (Ουγγαρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου