Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

"Έτοιμη για το Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ" του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου


Το τελευταίο της τεστ πριν από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στη Σλοβακία το επόμενο Σαββατοκύριακο κόντρα στην Παρτιζάν (Τατράν Πρεσόφ- Πόρτο ο άλλος ημιτελικός) πραγματοποίησε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε με 25-20 του Δούκα στο Δαΐς έχοντας καλές στιγμές, κυρίως στην άμυνα, ενώ στην επίθεση χάθηκαν πολλά εύκολα γκολ και η έλλειψη ενός ακόμα περιφερειακού ήταν εμφανής.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη στο 5ο φιλικό της είχε 9/17 αιφνιδιασμούς και ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο ξέφυγε στο σκορ χάρης τα γκολ του Μπακαούκα και τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του Κουλούρη που είχε 67% με 19/28!
Από τον Δούκα -που ήταν το δεύτερο φιλικό του και είναι πιο πίσω στην προετοιμασία- ξεχώρισε η παρουσία των τερματοφυλάκων Νίκου Μαγκαφουράκη με 7/11 επεμβάσεις και Τάσου Τσακνή με 7/16, καθώς και των Νικολαϊδη, Παπαδιονυσίου. Από την ΑΕΚ απουσίασε ο Σύγγαρης, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο αριστερό ίντερ Μαξίμοβιτς. Από τον Δούκα απών ήταν οι Τόμπρος και Ζαμπούνης με τον τελευταίο να έχει τραυματισμό στον ώμο.
ΔΟΥΚΑΣ-ΑΕΚ 20-25
Τα δεκάλεπτα: 2-3, 7-4, 10-11 (ημχ), 14-16, 16-20, 20-25
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Γεωργιάδης, Κοτελίδας, Μαστορογιάννης 1, Νικολαϊδης 3, Τζηράς 1, Αργυράκης 2, Γκέρτσος, Ακάλεστος 5, Παπαδιονυσίου 3, Κοβογλανίδης 1, Κανάκης, Γεωργίου 3, Κλεώπας 1, Αραμπακόπουλος, Μυλωνάς, Μουντζουρίδης.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Κουλούρης, Γιαννόπουλος 2, Κοκολοδημητράκης 3, Γεωργιάδης 4, Τούτσης, Ασαρίδης 1, Μπακαούκας 10, Βακάλης 1, Αιβάζης, Παπαδόπουλος 1, Τσαούσης 2, Κόντης, Οικονόμου, Ζαχάρης 1.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 2-3, πέναλτι: 2/2-3/4
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιάννης Αρβανίτης (τεχνικός ΑΕΚ): «Δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και κακές. Ξέρουμε ότι έχουμε καλούς τερματοφύλακες και θετική παρουσία στην άμυνα και στα προκριματικά εκεί θα στηριχτούμε. Στην επίθεση χρειαζόμαστε έναν ακόμα παίκτη στην περιφέρεια, ήλπιζα να τον έχω γιατί θα μου έδινε 3-4 γκολ σε κάθε ματς. Όπως είμαστε τώρα το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε δουλειά για να πάρουμε γκολ από την περιφέρεια».
Γιώργος Κρανάκης (προπονητής Δούκα): «Κοιτάμε τα λάθη μας. Τι πρέπει να διορθώσουμε. Πρώτος στόχος είναι να φτιάξουμε την φυσική κατάσταση. Εχουμε προγραμματίσει δύο φιλικά κάθε εβδομάδα. Η ΑΕΚ είναι πιο έτοιμη από εμάς, λόγω της Ευρώπης. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου