Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δηλώσεις Μπακαούκα-Βακάλη


ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ
Ο αρχηγός της ΑΕΚ για την έναρξη των αναμετρήσεων για τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ σχολιάζει:Είναι δύσκολα τα πράγματα, η ΑΕΚ δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμη. Θα δώσουμε όμως όλες μας τις δυνάμεις. Στόχο έχουμε να πρωταγωνιστήσουμε στις εσωτερικές διοργανώσεις και να διεκδικήσουμε κύπελλο και πρωτάθλημα. Η νέα διοίκηση της ΑΕΚ μας στηρίζει. Ο Γιάννης Αρβανίτης δεν παραλείπει να μας επισημαίνει πως πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όλοι θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους, αν αυτό δεν γίνει θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή εκπροσώπηση στο EHF Cup.
Όσο για το πρωτάθλημα δυστυχώς γίνεται πιο αδύναμο χρόνο με το χρόνο. Πρέπει όλοι μαζί ομοσπονδία, παίκτες, προπονητές και παράγοντες να κάνουμε το καλύτερο για το χάντμπολ. Επίσης μετέχω στο σύνδεσμο χειροσφαίρισης στη θέση του ταμία. Θα κάνουμε και μια συνάντηση με την ΟΧΕ ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για το άθλημα αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι επίσης λυπηρό το γεγονός ότι θα απουσιάζουν από το φετινό πρωτάθλημα τα Βριλήσσια, πρέπει να βρούμε τρόπους ώστε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ-αθλητής ΑΕΚ :
«Πηγαίνουμε ως αουτσάϊντερ. Αυτοί οι αγώνες είναι για εμάς μια πρόκληση και ένα κίνητρο διότι είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ βρίσκεται αντιμέτωπη με το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε να συναντήσουμε ομάδες αυστηρά επαγγελματικές. Αυτό που μας λέει ο προπονητής μας είναι πως δεν «πάμε για να πάμε» αλλά πρέπει να είμαστε και ανταγωνιαστικοί. Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει κλείσει. Το κλίμα όμως όπως πάντα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στους ομίλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου