Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Όλα τα νέα από τον Διομήδη Άργους



ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Μέσα σε κλίμα θετικής ενέργειας, πλήρους κατανόησης των στόχων της ομάδας και αλληλοστήριξης μεταξύ παικτών, προπονητή και διοίκησης, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση του Διομήδη, στο πλάισιο της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας στους παίκτες του, ο team manager Ανδρέας Μούκιος τους ενημέρωσε σχετικά με διάφορα αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κος Ρέντας Παναγιώτης καλωσόρισε τους νέους παίκτες και παρείχε απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη στο νέο πλαίσιο της ομάδας μας.

Στη συνέχεια οι παίκτες με τον προπονητή κατευθύνθηκαν στο ανοικτό γήπεδο, όπου ζυγίστηκαν, έκαναν χαλαρές ασκήσεις της πρώτης ημέρας και έτρεξαν 8 χιλιόμετρα, για να καταγραφεί η φυσική τους κατάσταση μετά το πέρας των καλοκαιρινών τους διακοπών. Όλη η ομάδα έδειξε έτοιμη και αφοσιωμένη στην προετοιμασία, ενώ άμεση ήταν και η προσαρμογή των νέων παικτών μας.






ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ SPR STAL MIELEC ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ CHALLENGE CUP.Με την πολωνική SPR Stan Mielec θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Διομήδης, στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, για τον 3ο γύρο του Challenge Cup. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26/27 Νοεμβρίου και 3/4 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, με τον πρώτο αγώνα στην Πολωνία. Η SPR Stal Mielec τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της χώρας της και θεωρείται μία πολύ καλή ομάδα, της οποίας το εμπόδιο θα πρέπει να ξεπεράσει ο Διομήδης, για να προκριθεί στους 16 του Challenge Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου