Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


Ο
Δρ. Χασάν Μουσταφά, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα τόνισε πως ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποιήσει αυτής της διοργάνωσης η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη αγωνιστικά και οργανωτικά και πως αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη διότι λόγω της δύσκολης φάσης που περνάει η χώρα υπήρχαν κάποιες επιφυλάξεις. Σημείωσε επίσης πως η παρουσία του έμψυχου δυναμικού και των εθελοντών έδωσαν μια διαφορετική διάσταση σε αυτή τη διοργάνωση.
Στο ίδιο κλίμα στάθηκαν και οι δηλώσεις τόσο του Διευθυντή Αγωνιστικού από πλευράς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φιλίπ Μπανά, ο οποίος και στο επίσημο report που απέστειλε εξήρε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη διοργάνωση και ο επιθεωρητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Λεόν Καλίν.
Ο Πρόεδρος της επιτροπής Κανονισμών και Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μ. Πράουζε σε δήλωσή του για τη διοργάνωση τόνισε: «Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς τα πράγματα κύλησαν καλά ενώ συγκινητική ήταν και η παρουσία των εθελοντών. Όσο για το ελληνικό ζευγάρι Τζαφερόπουλος/ Μπετμαν ο κ. Πράουζε είπε: «Τους παρακολουθούμε. Βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Δουλεύουν σκληρά και έχουν μέλλον ενώ η εμφάνιση τους στο Παγκόσμιο ήταν θετική», ενώ για τον Σωτήρη Μίγκα που ήταν παρατηρητής στο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μεταξύ Δανίας Γερμανίας τόνισε: « έχω να πω τα καλύτερα τον γνωρίζω χρόνια από τότε που ήταν με τον Φώτη Μπαβα, τώρα ως παρατηρητής αξιοποιεί και την διαιτητική εμπειρία του και τον συγχαίρω για τη απόδοσή του στον τελικό».
Ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Γιάννης Βαρελτζής για το διεθνές συνέδριο προπονητών που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη 29-31/7 στη Μίκρα σε συνεργασία με την ΟΧΕ σημείωσε: Το σεμινάριο είχε μεγάλη επιτυχία, συμμετείχαν 97 προπονητές θα ήθελα όμως να αναφερθώ σε τρεις παραμέτρους: Η πρώτη αφορά την παρουσία του Πρόεδρου της ΙΗF Δρ Μουσταφά Χασάν ο ποίος μίλησε με θερμά λόγια για αυτή την πρωτοβουλία, δεύτερη παράμετρος είναι η σύσσωμη παρουσία του ΔΣ της ΟΧΕ με παρόντες τον Πρόεδρο Σ. Λαζαρίδη τον Π. Χατζηιωάννου τον Α. Χατζηνικολάου και τον Δ. Σάββα) και τρίτη παράμετρος είναι οι εισηγήσεις του Δανού μέλους της επιτροπής προπονητών εθνικών ομάδων και προπονητή ομάδας Α1 Rudgaard Β, του Σέρβου προπονητή Djukic D του Γερμανού λέκτορα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Feldmann Klaus και του Γάλλου ολυμπιονίκη προπονησιολόγου Αlain Quintallet κθώς και του πανεπιστημιακού Χ. Κοτζαμανίδη και του Π. Μελετάκου. Οι εισηγήσεις αναφέρθηκαν σε θέματα τεχνικής τακτικής και φυσικής κατάστασης και κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο».

ΠΗΓΗ: ΟΧΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου