Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Παρτιζάν-ΑΕΚ το Σάββατο



Ο αγώνας της πρωταθλήτριας Ελλάδας ΑΕΚ με την Παρτίζαν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της πόλης Πρεσοβ της Σλοβακίας 4.30 ώρα Ελλάδος, στο πλαίσιο των προκριματικών του α ομίλου του κυπέλου Τσάμπιονς Λιγκ
 Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου στις 4 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Τατράν (Σλοβακία) με την Πόρτο (Πορτογαλία), ενώ σε αντίθετη περίπτωση, την ίδια ημέρα, θα βρεθεί απέναντι στον ηττημένο του παραπάνω αγώνα με στόχο την τρίτη θέση.
Ο πρώτος κάθε ομίλου (από τους τέσσερις συνολικά που προέκυψαν ) θα προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο δεύτερος και ο τρίτος θα «περάσουν» στον τρίτο γύρο του EHF Cup, ενώ ο τέταρτος θα προκριθεί επίσης στο EHF Cup αλλά στον δεύτερο γύρο.
Στην ίδια φάση της διοργάνωσης η ΑΣΕ Ορμή Πατρών καλείται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 6μμ στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα να αντιμετωπίσει την Μπρουλ από την Ελβετία, το Σάββατο 3/9 ώρα 8μμ την Ζιλ Ενές Λάγκος από την Πορτογαλία και την Κυριακή 4/9 ώρα 8μμ την ολλανδική Ντάλφσεν.
Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται απευθείας στον επόμενο προκριματικό γύρο, ενώ οι δύο τελευταίες θα συμμετέχουν απευθείας στον δεύτερο γύρο του Cup Winners’ Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου