Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

"Να γίνω μέλος μια μεγάλης ομάδας" Από Χρήστο Κομνηνακίδη

Ο Φιλίπ Αγκελόφσκι μιλά στο olaPAOK.gr για τον ερχομό του στον "Δικέφαλο", τους στόχους του με την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ο ερχομός του στον ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει και πάλι στους "ασπρόμαυρους" τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η εμπειρία του από "σκληρά" πρωταθλήματα είναι μεγάλη και με την όρεξη που έχει για δουλειά αναμένεται να δώσει στον "Δικέφαλο" την περιφερειακή δύναμη που του στοίχισε τον περσινό τίτλο.

Ο λόγος για τον Φιλίπ Αγκελόφσκι, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (17/8), προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Ο Σκοπιανός άσος θα αναχωρήσει και πάλι για την πατρίδα του και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των "ασπρόμαυρων".

Το olaPAOK.gr εντόπισε τον Αγκελόφκσι και θέλησε να μάθει τα συναισθήματά του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ, τους στόχους του με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά και τη γνώμη του για τον κόσμο του "Δικέφαλου".

- Πως αισθάνεσαι τώρα που τα βρήκες σε όλα με τον ΠΑΟΚ;

- Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, την οποία γνωρίζω πολύ καλά. Πέρσι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και τους αντιμετώπισα και εγώ μία φορά την περασμένη σεζόν. Χαίρομαι που θα γίνω μέρος αυτού του συνόλου.

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου ερχόμενος στον ΠΑΟΚ;

- Έρχομαι για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος από ότι την περασμένη σεζόν. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στην ομάδα και αν δεν έχει αλλάξει πολύ το ρόστερ θα τα πάμε πολύ καλά. Υπάρχουν παιδιά που είναι πολύ καιρό συμπαίκτες και έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Εγώ θα προσπαθήσω να τελειοποιήσω αυτήν την πολύ καλή ομάδα.

- Τι γνωρίζεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

- Είδα τον τελικό με την ΑΕΚ τον περασμένο Μάιο. Είδα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ξέρω πως είναι να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, από τότε που αγωνιζόμουν στη Βαρντάρ. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου και ελπίζω να τον έχουμε στο πλευρό μας.

- Έζησες στην Ελλάδα έξι μήνες. Έχεις πάει ποτέ στη Θεσσαλονίκη;

- Έχω πάει δύο-τρεις φορές στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ ωραίο μέρος για να ζει κανείς. Είναι κοντά στο σπίτι μου και αυτό την κάνει ακόμη καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου