Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ


Ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Κένταυρος Αγριάς Βόλου (Β Εθνική Ανδρών) Χρήστος Τσιβγιούρας, ο οποίος έχει και την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης σωματείων χειροσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και παλιός παίκτης χάντμπολ του Μαγνησιακού και του ΄Αρη Νικαίας, δήλωσε:
«Το σωματείο δημιουργήθηκε το 2008 ως συνέχεια του Ολυμπιακού Βόλου με τη συμβολή του συνεργάτη μου Χρήστου Πινακά και με πρώτο πρόεδρο τον Κώστα Πρωτοσύγγελο. Ο πρώτος άνθρωπος του χάντμπολ που είχε άμεση σχέση με το άθλημα κατάγεται από δω και έβαλε τις πρώτες βάσεις στο Βόλο πριν πάει στον Πανελλήνιο ήταν ο Σωτήρης Παρασκευάς. Ο επόμενος ήταν πέρυσι ο Γιάννης Τσιάπας ο οποίος ερχόταν από τη Λαμία και έβαλε πραγματικά γερές βάσεις στο σύλλογο. Φέτος πρόεδρος του σωματείου είναι ο Χάρης Σιούρας και υπάρχουν επίσης 13 άτομα που ασχολούνται με όλες τις παραμέτρους του συλλόγου που διαθέτει και ομάδα για δεύτερη χρονιά στην Β εθνική γυναικών με προπονητή τον Γιώργο Κυριάκο.
Η ομάδα των ανδρών θα αγωνιστεί στο νότιο όμιλο και η ομάδες παίδων παμπάιδων και μίνι θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα Θεσσαλίας.
Φέτος επιλέξαμε ως προπονητή τον Βασίλη Σκανδάλη ο οποίος θα εγκατασταθεί εδώ και θα συνεχίσει τη δουλειά του Γιάννη Τσιάπα. Να σημειωθεί πως ο Βασίλης Σκανδάλης επελέγη με κριτήριο τη δουλειά του και τον χαρακτήρα του»
Ο Βασίλης Σκανδάλης δήλωσε: «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που γίνεται στην Αγριά Βόλου, που είναι δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Βόλου, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται απ την καρδιά τους για το άθλημα. Θέλουν να δημιουργήσουν μια δυνατή βάση με υποδομές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που άλλοι διαλύονται . Σε αυτή την προσπάθεια συστρατεύομαι και εγώ συνεχίζοντας την προσπάθεια που με τόσο μεράκι ξεκίνησε ο Γιάννης Τσιάπας»
Ο Βασίλης Σκανδάλης ξεκίνησε από τη ΧΑΝ Καλαμαριάς, στη συνέχεια μαζί με τον Στέφανο Καραχάλιο έφτιαξαν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, επόμενοι σταθμοί ήταν η επιστροφή του στη ΧΑΝΘ στη συνέχεια εργάστηκε στα μικρά τμήματα στο σχολείο Καλαμαρί, ήταν αναπτυξιακός προπονητής στην ένωση Θεσσαλονίκης και παράλληλα συνεργάτης του Νίκου Γραμματικού στην Εθνική Νέων στη συνέχεια ανέλαβε το παιδικό του ΄Αρη Θεσσαλονίκης και επί 3 χρόνια είχε την ηγεσία της ομάδας Α1 γυναικών του Άρη την οποία οδήγησε το 2009-2010 στην 5η θέση του πρωταθλήματος και πήρε το εισιτήριο για Ευρώπη ενώ η ομάδα των νεανίδων του Άρη κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου