Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Προετοιμασία για την πρεμιέρα


Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για το διεθνές τουρνουά, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Γκούμερσμπαχ στην πρεμιέρα…

Στο Σεράγιεβο βρίσκεται από χθες το απόγευμα (σ. σ. έφτασε γύρω στις 19:00) η αποστολή της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, που θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά της Βοσνίας. Οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν το πρωί της χθεσινής μέρας με πούλμαν από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέχρι το «Ελ. Βενιζέλος». Ακολούθως, πήραν το αεροπλάνο και προσγειώθηκαν μετά από 2 και πλέον ώρες στο Βελιγράδι, από όπου και μετέβησαν οδικώς μέχρι το Σαράγιεβο, σε ένα ταξίδι που κράτησε περίπου 5 ώρες. Η αποστολή του «Δικέφαλου» κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ όπως ακριβώς αναμενόταν, οι μοναδικοί που έμειναν στην Αθήνα, ήταν οι Γιώργος Ασαρίδης και Θανάσης Συγγάρης, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μεταβούν στη Βοσνία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του, θα προπονήσουν τους παίκτες της ΑΕΚ στο γήπεδο όπου θα γίνουν οι αγώνες του τουρνουά, ενώ οι υποχρεώσεις της «Ένωσης», θα ξεκινήσουν ουσιαστικά από αύριο το απόγευμα, όπου θα κοντραριστούν με την πανίσχυρη Γκούμερσμπαχ από τη Γερμανία. Την Πέμπτη ακολουθεί το παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζέγκεντ από την Ουγγαρία και την Παρασκευή αυτό με τη Μέταλουργκ από τα Σκόπια. Τέλος, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αντίπαλο από τον άλλο όμιλο, αναλόγως με τη θέση που θα έχει καταλάβει στο δικό της γκρουπ.

Κώστας Παρασκευόπουλος
Ώρα των Σπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου