Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές συνέδριο ΣΥΠΧΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΠΧΕ

Με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Χάντμπολ (IHF) Dr Χασάν Μουσταφά να απευθύνει χαιρετισμό και να αναλύει τους στόχους και το σημαντικό έργο που επιτελούν οι προπονητές στα προγράμματα εκπαίδευσης και διάδοσης της χειροσφαίρισης, παρουσία 97 προπονητών, πραγματοποιήθηκε από 29-31 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη το Διεθνές Συνέδριο Προπονητών Χειροσφαίρισηςστις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου Μίκρας. Το παρόν έδωσαν, ο Διευθυντής Αγωνιστικού της Παγκόσμιας ΟμοσπονδίαςΦιλίπ Μπανά, ο πρόεδρος Σίμος Λαζαρίδης με τα μέλη του ΔΣ της ΟΧΕ όπως επίσης και ο πρόεδρος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων κ. Παντελής Χατζηιωάννου με τον εκτελεστικό διευθυντή και τον τεχνικό υπεύθυνο της διοργάνωσης.

Οι ομιλητές, Klaus Feldman (IHF Lecture-GER), AlainQuintallet (Προπονησιολόγος Εθνικής Γαλλία), Rudgaard Βo (Προπονητής Γυναικών-DEN), Djukic Dragan (Προπονητής Ολυμπιακής ομάδας Αγγλίας-SRB), Κοτζαμανίδης Χρήστος (IHF Lecture–GRE), Μελετάκος Παναγιώτης (ΚΦΑ, Προπονητής-GRE), παρουσίασαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θέματα Τεχνικής, Τακτικής και Φυσικής προετοιμασίας που αναφέρονταν στην προπόνηση για άνδρες και γυναίκες. Οι προπονητές αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις οι οποίες στοχεύουν στον αποδοτικότερο τρόπο της προπόνησης και της αγωνιστικής συμπεριφοράς των αθλητών και των αθλητριών με στόχο την εξέλιξη της χειροσφαίρισης στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.), θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους αθλητές της ομάδας επίδειξης και τους προπονητές για την συμμετοχή τους στο Διεθνές Συνέδριο Χειροσφαίρισης.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ο.Χ.Ε., την Ορμή Λουξ αλλά και τους χορηγούς μας, Doing Sports, Remax Επένδυση Ακινήτων και την αθλητική εταιρεία Under Armour.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου