Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Πρωταγωνιστής στην Α2 Ο Ηρακλής

 

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς ξεκίνησε και ο στόχος της ομάδας τέθηκε. Ο Ηρακλής στην παρθενική του εμφάνιση στα σαλόνια της Α2 δεν θέλει να παραμείνει αλλά να πρωταγωνιστήσει. Από την στιγμή που και επίσημα ανακοινώθηκε η άνοδος της ομάδας στην Α2, μετά από χρόνια παραμονής στην Β Εθνική, η προπονητική και τεχνική ομάδα του τμήματος ξεκίνησε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά επενδύοντας στο υπάρχον ρόστερ και πραγματοποιώντας προσθήκες που θα το ανανεώσουν και θα το ενδυναμώσουν.
Αναλυτικά ο Ηρακλής μέχρι στιγμής έχει έρθει σε συμφωνία με 7 παίκτες, ενώ κινείται για την απόκτηση ακόμα τριών παικτών. Η αρχή έγινε με τον Ηρακλή Αδαμίδη που αποκτήθηκε από την ομάδα των Χανίων και αγωνίζεται ως δεξί ίντερ-εξτρέμ. Στη συνέχεια ο Ηρακλής ήρθε σε συμφωνία με το πίβοτ Σάκη Ναουμίδη του Φοίβου Συκεών, τον Αλέξη Γκιόρκεβιτς του Δία Πολίχνης που είναι περιφερειακό-αριστερό εξτρέμ, τον Παναγιώτη Κωνσταντινούδη του Απόλλωνα Σταυρούπολης (play maker-αριστερό εξτρέμ) και τον Πούλκο Γιώργο (αριστερό ίντερ) επίσης από τον Απόλλωνα Σταυρούπολης. Τέλος συμφωνία επήλθε και με τον Γιάννη Φραγγή της Νάουσας που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και τον τερματοφύλακα της ομάδας Νέμεσις, Μιχαηλίδη Χρήστο.
Με δηλώσεις του ο έφορος του τμήματος Παύλος Παυλίδης έθεσε τους στόχους της φετινής χρονιάς και ανέλυσε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα:
«Για πρώτη φορά στην ιστορία του το τμήμα χάντμπολ του Ηρακλή, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε, τα κατάφερε και θα αγωνιστεί στην Α2 . Επενδύοντας στους στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, τον προπονητή μας Παναγιώτη Γούσιο και το περσινό ρόστερ, συνεχίζουμε θέλοντας ο Ηρακλής να πρωταγωνιστήσει στα σαλόνια της Α2 και να μην διεκδικήσει απλά την παραμονή του.
Με το 90% της ομάδας να παραμένει το ίδιο και με τις νέες προσθήκες παικτών που θα δυναμώσουν το υπάρχον δυναμικό, ξεκινάμε την προετοιμασία μας στα τέλη του Αυγούστου για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς που θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτώβρη. Οι μεταγραφικές μας κινήσεις δεν έχουν τελειώσει, καθώς κινούμαστε για την απόκτηση ακόμα 2-3 παικτών.
Στην πρώτη του συμμετοχή στην Α2 ο Ηρακλής θα χρειαστεί τη συμπαράσταση του κόσμου, που είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει το παρών στο κλειστό της Μίκρας, ενισχύοντας έτσι την προσπάθειά μας να φτάσει το τμήμα ψηλά. Στο πλευρό μας θα χρειαστούμε και τους χορηγούς που θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας, σε μια χρονιά που είναι δύσκολη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι μόνο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου