Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ


Στο Άργος 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα το Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας το οποίο διοργανώνουν η ΚΕΔ/ΟΧΕ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο, και ο Δήμος Άργους με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο.
Στο Σεμινάριο θα συμμετέχουν 110 διαιτητές και παρατηρητές και θα διδάξουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας και οι λέκτορες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ΕΗF) Σωτήρης Μίγκας και Γιάννης Μεϊμαρίδης.
Ο Θανάσης Νικολίτσας σχετικά τονίζει: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στόχος είναι να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το σεμινάριο διαιτησίας. Ευχαριστώ την ΟΧΕ την Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο και το Δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο για την συμβολή τους στη διοργάνωση του σεμιναρίου».
ΤΕST COOPER
Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 7μ.μ. με την ευθύνη της ΚΕΔ ΟΧΕ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης και στο Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γ.Σ. θα γίνει το αγωνιστικό τεστ Κούπερ για τους διεθνείς διαιτητές και για τους υποψηφίους διεθνείς διαιτητές.
Στη Θεσσαλονίκη θα δώσουν το παρών οι: Κατσίκης, Μιχαηλίδης, Τζαφερόπουλος, Μπέτμαν, Χασκής ενώ τον συντονισμό θα έχει ο Γιάννης Μεϊμαριδης
Στην Αθήνα το τεστ κούπερ θα πραγματοποιήσουν οι: Τσάκωνας, Συρεπίσιος, Μερτινιάν και η Ιωάννα Παπαματθαίου με τον συντονισμό να έχουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας και ο Σωτήρης Μίγκας.
Η ΕΗF για πρώτη φορά έχει ζητήσει τα τεστ να βιντεοσκοπηθούν και να αποσταλούν στα κεντρικά γραφεία της στη Βιέννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου