Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Το Κιλκίς επέστρεψε με... άγριες διαθέσεις

Να αφήσει πίσω του την πιο «μαύρη» σελίδα της ιστορίας του, του περσινού του υποβιβασμού είναι αποφασισμένος ο ΓΑΣ Κιλκίς, που επιστρέφει στα σαλόνια του ελληνικού χάντμπολ έπειτα από ένα χρόνο όχι μόνο απλά για να να παραμείνει στην Α1, αλλά και για να να τον αισθανθούν οι άλλες ομάδες.

Λίγες ώρες πριν από την προετοιμασία της Τρίτης 9/8 η ιστορική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς επέστρεψε εκεί που άνηκε παντα, στην Α1 Ανδρών, και μάλιστα με άγριες διαθέσεις, αφού με τον τεχνικό του μοναδικού του τίτλου, του Κυπέλλου του 2004, Νίκου Γεωργιάδη, αθλητών αλλά και τη στήριξη του κόσμου- διοίκησης στο πλευρό του, βάζει ψηλά τον πήχη.



Τις παλιές καλές στιγμές του θέλει να ζήσει ξανά φέτος στα σαλόνια της Α1 Ανδρών ο ΓΑΣ Κιλκίς
«Δεν θέλουμε απλά να παραμείνουμε στην Α1, αλλά και να μας αισθανθούν οι άλλες ομάδες» ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς, Κώστας Βιολιτζής και στη συνέχεια εξηγεί από που πηγάζει η αισιοδοξία του.

«Πήραμε το Μέτση από τη ΧΑΝΘ, επέστρεψαν οι Χατζηαγαπίου και Σιμιτζής και μαζί με τους παλιούς Γρηγοριάδη, Κυπραίο, Κωτανίδη, Δημάκη πιστεύω θα έχουμε ένα καλό σύνολο.

Επίσης μεγάλο «όπλο» αποτελεί η επιστροφή του Νίκου Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος υπηρετεί και τις Εθνικές ομάδες. Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει σήμερα στις 18:00. Πιστεύω ο κόσμος να μας στηρίξει διότι το Κιλκίς είναι «χαντμπολούπολη».

Σημαντικό στοιχείο εξάλλου, είναι η παραμονή των Καρβουνίδη, Μήτογλου, Καλπακίδη, Λασκάκη, Ιωαννίδη στη διοίκηση, η οποία θα ενισχυθεί και από νέα πρόσωπα» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο ισχυρός άνδρας του ΓΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου