Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Οι Γερμανοί ύστατο εμπόδιο για Ευαγγελίδη-ΑΕΚ

Μόνο η Μπουντεσλίγκα μπορεί να χαλάσει τη μεταγραφή του Θεόδωρου Ευαγγελίδη στην ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης του Φίλιππου Βέροιας, έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές να καλύψει το κενό του Μάνιτς, απλά περιμένει λίγες μέρες μήπως και φτάσει στα χέρια του κάποια πρόταση από τη Γερμανία. Σε περίπτωση που γίνει αυτό, η Ένωση θα αναζητήσει τον αντι Μάνιτς επί βοσνιακού εδάφους.

Σε όλα έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ ο Ευαγγελίδης που θέλει όμως να εξαντλήσει κάθε φετινό ενδεχόμενο για καριέρα στη Μπουντεσλίγκα
Στην πόλη Ντομπόι, όπου από 17-20/8 θα έχει την τιμή να συμμετάσχει στο μεγάλο διεθνές τουρνουά μαζί με ομάδες του βεληνεκούς των Γκούμερσμπαχ (Γερμανία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία) ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, εκτός από τα πολύτιμα συμπεράσματα που θα αποκομίσει εν' όψει των αγώνων για το επικείμενο προκριματικό τουρνουά του Τσάμπιονς Λίγκ, στο Πρεσόφ της Σλοβακίας, θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και κάποιους παίκτες από τις γειτονικές χώρες.
Μολονότι ο κ. Αρβανίτης όπως δήλωσε χαριτολογώντας στο Sentragoal «θα ήθελα πάρα πολύ να είχαμε τη δυνατότητα να παίρναμε κάποιους παίκτες από τους αντιπάλους μας, όπως η Γκούμερσμπαχ και η Μπαρτσελόνα» έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ των παικτών από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας που ενδιαφέρουν την ελληνική ομάδα, ώστε να «πεταχτούν» στη Βοσνία και να τους δει στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ντομπόι.

Πηγή sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου