Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Παρουσίαση ακαδημιών "wolfaki"

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Ξεκίνησε η λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ομάδας του Διομήδη. Το Wolfaki εδώ και ένα μήνα περίπου αποτελεί πόλο έλξης για τους μικρούς φίλους του αθλήματος της χειροσφαίρισης και φέτος, πιο ανανεωμένο και πιο οργανωμένο από ποτέ, έρχεται να πρωταγωνιστήσει στα δρώμενα του αθλητισμού της Αργολίδας.
Με το σύνθημα «Θέλεις να γίνεις Πρωταθλητής; Έλα στους Πρωταθλητές!», το Wolfaki αποτελεί τον πιο έμπιστο και καταρτισμένο τρόπο ενασχόλησης των μικρών παιδιών με τον αθλητισμό, επανδρωμένο αποκλειστικά με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής ειδικευμένους στο handball, γεμάτους όρεξη και φιλοδοξίες. Προσηλωμένους στο όραμα και την φιλοσοφία της οικογένειας του Διομήδη, πρόθυμους να οδηγήσουν τα μικρά παιδιά στα μονοπάτια του Πρωταθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».
Έχοντας ως πιστό πρότυπο την χρυσή ανδρική ομάδα που έγραψε και γράφει ιστορία στο Ευρωπαϊκό και Ελληνικόhandball, το Wolfaki δίνει τη δυνατότητα σε κάθε μικρό αθλητή ή αθλήτρια να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να πρωταγωνιστήσει σε μελλοντικό χρόνο στα σαλόνια των πρώτων Πανελλήνιων κατηγοριών.
Το ζεστό, οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της οικογένειας των Λύκων αποτελεί εγγύηση για την αξιόπιστη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, γεγονός που κάθε χρόνο αποδεικνύεται με την ολοένα αυξανόμενη είσοδο μικρών παιδιών στην αγκαλιά των ακαδημιών της ομάδας του Άργους.
Φέτος, για πρώτη φορά ξεκίνησαν και τα πολυπόθητα γυναικεία τμήματα υποδομής, με ανέλπιστη συμμετοχή κοριτσιών, γεγονός που χαροποιεί και εξοπλίζει με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης τους ανθρώπους του Διομήδη.
Η εκ βάθρων ανανέωση του προπονητικού team στο Wolfaki με νέα, φρέσκα και ορεξάτα πρόσωπα, έρχεται να συμπληρώσει το «καμάρι» του Διομήδη, που δεν είναι άλλο από το φυτώριό του και την πηγή άντλησης των επόμενων πρωταγωνιστών της ανδρικής ομάδας.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :
Γιώργος Καρασαββίδης:
 
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Χειροσφαίριση. Με έμπειρη επαγγελματική δραστηριότητα στα ηλικιακά τμήματα και με αξιόλογες διακρίσεις, ο Γιώργος αποτελεί ένα δυνατό όπλο του συλλόγου μας και εμπνέει εμπιστοσύνη στη δουλειά του. Η διοίκηση του Διομήδη ευχαριστεί πολύ τους συλλόγους του Καματερού και του Πανιωνίου που της επέτρεψαν να προχωρήσει σε συμφωνία με τον Γιώργο Καρασαββίδη.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:
2010 – 2014: Προπονητής Χειροσφαίρισης στον Γυμναστικό Σύλλογο Πανιώνιος
2008 – 2010: Προπονητής Χειροσφαίρισης στον ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου (Τμήμα προμίνι) και στον ΟΦ Νέας Ιωνίας (Τμήμα παίδων), Αθλητής Χειροσφαίρισης στον ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου (Α2 Εθνική κατηγορία)
2005 - 2007: Προπονητής Χειροσφαίρισης στον Γυμναστικό Σύλλογο Πανιώνιος (Τμήμα προμίνι, μίνι), Αθλητής Χειροσφαίρισης στον Γυμναστικό Σύλλογο Πανιώνιος
2005: Προπονητής Χειροσφαίρισης στον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπί (Τμήμα μινι, παίδων)
2007: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στον ΟΝΑ Ν. Σμύρνης, διδασκαλία χειροσφαίρισης
1993 – 2000: Αθλητής Χειροσφαίρισης στον ΑΟ Ολυμπιακό Πατρών
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
2013: Χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα ΕΣΧ Αττικής Κατηγορία μίνι
2012: Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας Κατηγορία μίνι
2010: 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α2 Κατηγορίας ανδρών ως αθλητής του ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου
2006: 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α2 Κατηγορίας ανδρών ως αθλητής του Πανιωνίου ΓΣΣ
2005: 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδας Κατηγορία μίνι
1996: 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων ως αθλητής του ΑΟ Ολυμπιακός Πατρών
Νίκος Πραγκαστής:
 
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στη χειροσφαίριση, ο Νίκος είναι γέννημα – θρέμμα της πράσινης οικογένειας, με πολυετή εμπειρία. Αποτέλεσε παίκτη του Διομήδη κατά το παρελθόν, αλλά προπονητής της ανδρικής ομάδας κατά την άνοδό της στην Α1 κατηγορία. Η επιστροφή του Νίκου Πραγκαστή θα αποτελέσει κομβικό παράγοντα στην ανάπτυξη των υποδομών wolfaki.
Μπάμπης Ανανιάδης:
 
Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στη χειροσφαίριση. Ο διεθνής πίβοτ του Διομήδη, με εξαιρετική παρουσία στις ομάδες που έχει αγωνιστεί, είναι από τους πλέον καταρτισμένους σε ηλικιακές κατηγορίες ως προπονητής.
Προπονητική εμπειρία : 2007-2008 προπονητής μίνι σε αγόρια και κορίτσια του Απόλλων Καλαμαριάς, 2011-2013 προπονητής μίνι και προμινι και υπεύθυνος ακαδημιών της Χ.Α.Ν.Θ.
Ο Ανανιάδηςς δήλωσε για την θέση του ως προπονητής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Διομήδη και από το πόστο του προπονητή. Φετινός στόχος είναι να μεγαλώσει η ¨αγέλη¨, εντάσσοντας πολλά νέα παιδιά σε όλες τις ηλιακές κατηγορίες. Μεγάλο στοίχημα θα είναι αυτοί οι νέοι αθλητές να αγωνιστούν στην αντρική ομάδα , την ομάδα των μεγάλων επιτυχιών. Συγκεκριμένα για το τμήμα των παίδων, υπάρχει πολύ ταλέντο , πολύ όρεξη για δουλειά και με μεθοδευμένη προπόνηση το μέλλον τους ανήκει».
Αρετή Ταλάντζη:
 
Η δημιουργία για πρώτη φορά γυναικείων τμημάτων υποδομής στον Διομήδη, συμπίπτει με την παρουσία της Αρετής Ταλάντζη ως πρώτης προπονήτριας στα συγκεκριμένα τμήματα
Είναι φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ως προπονήτρια ξεκίνησε το 2010 αναλαμβάνοντας τις ακαδημίες των προ μίνι αγοριών και κοριτσιών του Καματερού και στη συνέχεια ανέλαβε την ομάδα των μίνι κοριτσιών κατακτώντας την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί στο Βόλο τον Ιούνιο του 2012.
Αγωνίστηκε στον Γ.Α.Σ Καματερού σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αλλά και στην Γυναικεία ομάδα (Α2 και 1 χρόνο Α1). Την περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε με υποσχετική στην ομάδα του Ο.Φ.Ν Ιωνίας. Έχει αποτελέσει μέλος των εθνικών ομάδων Κορασίδων, Νεανίδων και έχει κληθεί από την Εθνική Ομάδα Γυναικών.
Η Αρετή Ταλάντζη δήλωσε για την ανάληψη καθηκόντων της ως προπονήτρια στον Διομήδη: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του Διομήδη που με εμπιστεύτηκε σ αυτό το πρώτο ουσιαστικά εγχείρημα που γίνεται για την δημιουργία γυναικείων ηλικιακών τμημάτων. Ο Διομήδης είναι ομάδα πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και η δημιουργία τμήματος κοριτσιών ήταν θέμα χρόνου να προκύψει λόγω της ανταπόκρισης που έχει το άθλημα στην περιοχή. Τα τμήματα υποδομής έχουν μια κάθετη σχέση με την αντρική ομάδα, ακολουθούμε όλοι την ίδια φιλοσοφία κι αυτό μας κάνει μια μεγάλη οικογένεια. Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να δημιουργηθούν περισσότερα από ένα τμήματα ηλικιακών κατηγοριών στα κορίτσια και γιατί όχι στα επόμενα χρόνια να διεκδικήσουμε κι εμείς διακρίσεις στις αναπτυξιακές κατηγορίες».
Παναγιώτης Ξίγκος: Βοηθός προπονητή του Μπάμπη Ανανιάδη και προπονητής τερματοφυλάκων των ακαδημιών. Ο Παναγιώτης Ξιγκος αποτέλεσε παίκτη των ακαδημιών του Διομήδη και η συνεισφορά του είναι πολύτιμη.
 
ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ:
Νήπια & Α’ Δημοτικού: Γιώργος Καρασαββίδης και Αρετή Ταλάντζη
Β’& Γ’ Δημοτικού: Γιώργος Καρασαββίδης
Δ’& Ε’ Δημοτικού: Νίκος Πραγκαστής
Παμπαίδες Β’: Γιώργος Καρασαββίδης
Παμπαίδες Α’: Γιώργος Καρασαββίδης
Παίδες: Μπάμπης Ανανιάδης
Κορίτσια ΜΙΝΙ: Αρετή Ταλάντζη
Κορίτσια ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Αρετή Ταλάντζη
 
ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ:
Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, ανοιχτό Γήπεδο Άργους, Κλειστό Γυμναστήριο Μπουσουλοπούλειου και ανοιχτό Γήπεδο Μπουσουλοπούλειου.
ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ:
programmaakadimiwn 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου