Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΟΧΕ

Συντάκτης: Onsports Team
 
Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα όσα αποφασίστηκαν στη 2η συνεδρίαση του Δ.Σ. της εξέδωσε η Ομοσπονδία Χάντμπολ Ελλάδας.
Αναλυτικά:
«-Ανέλαβαν τα καθήκοντα τους οι Πρόεδροι των 13 Επιτροπών της ΟΧΕ, οι οποίοι είναι οι:
Αναδιάρθρωση Ενώσεων- Τοπικών Επιτροπών: Γιάννης Στρατάκης
ΔΕΠ: Κώστας Σταματιάδης
Ανάπτυξης: Κυριακή Μπακουλοπούλου
Εθνικών Ομάδων: Κώστας Αλεξιάδης
Οικονομική: Κυριακή Μπακουλοπούλου
Επικοινωνίας- Μάρκετινγκ- Χορηγιών: Δημήτρης Σταυρακάκης
Προμηθειών: Κώστας Σπυρόπουλος
Διεθνών Σχέσεων: Κώστας Βιολιτζής
Μπιτς Χάντμπολ: Άγγελος Μαυρίδης
Υγειονομική: Κώστας Μαναβής
Ενστάσεων: Κώστας Σταματιάδης
Μεταγραφών: Κώστας Γκαντής
Δικαστική: Ηλίας Λακουμέντας
-Τεχνικός Σύμβουλος Εθνικών Ομάδων αναλαμβάνει αμισθί ο κ. Παναγιώτης Τραϊκόγλου, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποδέχθηκα με χαρά την τιμή που μου έκανε το νέο Δ.Σ. της ΟΧΕ να προσφέρω με την σειρά μου στην προσπάθεια συσπείρωσης του αθλήματος. Στόχος μου είναι να αξιοποιήσω γνώσεις και γνωριμίες της διαδρομής μου από το 1979 μέχρι σήμερα. Θα συνεργαστώ στενά με τα στελέχη που πλαισιώνουν τις Εθνικές Ομάδες και γενικότερα το άθλημα».
Σύντομο Βιογραφικό Παναγιώτη Τραϊκόγλου:
-Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών
-Πρώην Διεθνής Αθλητής Χάντμπολ
-Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΠΧΕ (Σύνδεσμος Προπονητών)
-Συνιδρυτής Μεσογειακής Ένωσης Χάντμπολ
-Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Μεσογειακής Ένωσης Χάντμπολ
-Διευθυντής Χάντμπολ στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
-Έγινε αποδοχή της πρότασης χορηγίας της εταιρείας valsam supplements που δραστηριοποιείται στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής και των αθλητικών μετρήσεων.
-Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Αθανάσιου Νικολίτσα. Παρατάθηκε η θητεία της ΚΕΔ, παράλληλα στο επόμενο Δ.Σ. θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας η οποία θα επεξεργαστεί και θα παρουσιάσει ένα συνολικό σχέδιο για την διαιτησία.
«Λίγα λόγια, πολύ δουλειά»
Το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής «Αναδιάρθρωση Ενώσεων- Τοπικών Επιτροπών» κ. Γιάννης Στρατάκης υπογράμμισε: «Κρατάμε ότι καλό έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια, ξεχνάμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην έκτακτη εκλογική διαδικασία, δεν ήταν ευχάριστο για κανέναν. Μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. κάνουμε μία νέα αρχή. Σήμερα έγινε η συγκρότηση των επιτροπών με διευρυμένη συμμετοχή, νέα πρόσωπα (τα οποία θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα) με αποκεντρωμένη λειτουργία και διάθεση. Πάντα στο ξεκίνημα μας διακρίνει φιλοδοξία και υψηλοί στόχοι. Θα κριθούμε όλοι από τα αποτελέσματα. Το χρειαζόμαστε όλοι μας, το χρειάζεται το άθλημα. Έχουμε βαρύ φορτίο, συναισθανόμαστε τις δυσκολίες, υποσχόμαστε λίγα λόγια και πολύ δουλειά»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου