Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ισχυρό το ρόστερ της Αναγέννησης Άρτας για την Α2 ανδρών

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 ανδρών ξεκινά και η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ φιλοξενεί την Κυριακή στις 4μμ στο κλειστό της Αρτας τον Φαίακα Κέρκυρας με στόχο την νίκη και το ξεκίνημα με το δεξί στην πρεμιέρα, που πάντα είναι δύσκολη και κρύβει εκπλήξεις.
Η Αναγέννηση που θα αγωνιστεί με όλα της τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που πραγματικά είναι πολλά και την ενισχύουν απίστευτα. Ο Σέρβος Σάσα Βουγιασίνοβιτς (αντικατέστησε τον Μίλαν Βούγιασιτς), οι Γεωργίου Κανέλλος, Δεμίρης Νίκος, Μάρκοβιτς Μιχάλης (από τον Πήγασο Αιγίου, που ήταν 2ος πέρυσι στον άλλο όμιλο της Α2,), ο αρτινός Ζήσης Δημήτρης (από τον Πανελλήνιο) και ο Τούτσης Θάνος (με θητεία στον Δούκα και την ΑΕΚ) είναι σίγουρα τρανταχτά ονόματα και θα δώσουν δύναμη σε άμυνα και επίθεση. Μαζί με όλους τους υπόλοιπους περσινούς παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα (Κάντσης, Παπαγιαννόπουλος) και τους παλιούς και πιστούς στην Αναγέννηση (Γιαμούρης, Λάιος, Νασιούλας, Λάκκας, Τσιάτσος, Κωνσταντίνου, Διάρας, Καρατζιάς, Θάνος ) και τη νέα γενιά αθλητών (Μπέκας, Μακρής, Γρούμπας, Δελικούρας, Βάρης, Σακκάς) η Αναγέννηση φαντάζει πλήρης να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την περσινή 2η θέση, δηλαδή την 1η...!!!
Ο Σ.Α.Φ. (Σύνδεσμος Αρτινών Φιλάθλων) έχει ήδη δηλώσει την υποστήριξη του στην φετινή Αναγέννηση και γέμισε αφίσες όλη την πόλη για τον κυριακάτικο αγώνα, για τον οποίο αναμένεται μεγάλη προσέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου