Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Στον Βύρωνα το ενδιαφέρον

Συντάκτης: Onsports Team
 
Η αναμέτρηση στον Βύρωνα μεταξύ Αναγέννησης και Φοίβου Συκέων είναι το πιο ενδιαφέρον ματς της 2ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ των Ανδρών που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8/10.
Οι δηλώσεις για όλους τους αγώνες:
Βύρωνα 18:30, Αναγέννηση Βύρωνα- Φοίβος Συκεών (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κυριακούλιας)
«Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν μεγαλύτερους στόχους από πέρσι. Είναι δύο από τις πιο οργανωμένες ομάδες της κατηγορίας με Έλληνες παίκτες. Προερχόμαστε από εκτός έδρας νίκες. Πραγματικά θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για τον κόσμο που θα έρθει να το παρακολουθήσει. Όπως δείξαμε και στην πρεμιέρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο Φοίβος είναι μια ομάδα με βάθος στο πάγκο του και είναι επικίνδυνος. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες», σχολίασε ο Παναγιώτης Ιατρούδης.
Από την πλευρά του Φοίβου, ο Βασίλης Σκανδάλης, δήλωσε: «Όλη αυτή η εβδομάδα –έτσι όπως προέκυψε μετά την αναβολή- θα είναι τεστ ικανότητας, αντοχής, πειθαρχίας και γενικά όλη της εικόνας της ομάδας. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Ο Βύρωνας είναι καλύτερος από πέρσι και έχει ανεβασμένο ηθικό από την νίκη τους επί της ΑΕΚ. Μας προβληματίζει ότι είναι εμβόλιμη η αγωνιστική. Θα ταξιδεύσουμε αυθημερόν. Πέρσι η άμυνα μας είχε σταθεί εξαιρετικά και κερδίσαμε την Αναγέννηση εκτός έδρας. Φέτος και οι δύο ομάδες έχουν να δείξουν περισσότερα και στην επίθεση. Περιμένουμε ένα κλειστό ματς».
Λουτρακίου 17:00, Ποσειδώνας Λουτρακίου- ΓΑΣ Κιλκίς (Καραπάνος- Χρόνης, Νικολίτσας)
Ο Σαλαμινιώτης τεχνικός του Ποσειδώνα, Νίκος Γραμματικός, είπε: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς είναι σκληρή και το αποδεικνύει σε κάθε ματς. Οι πρώτες αγωνιστικές είναι αναγνωριστικές, καθώς οι ομάδες ακόμα θέλουν χρόνο. Παίζουμε στην έδρα μας χωρίς κόσμο, αλλά βρισκόμαστε σε καλύτερο ρυθμό ετοιμότητας, αφού μας βοήθησε η διακοπή».
Ο προπονητής του ΓΑΣΚ Γιάννης Λαζαρίδης είπε: «Στην παρούσα φάση ο Ποσειδώνας είναι φαβορί. Εμείς προσπαθούμε μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ να δέσουμε σαν ομάδα. Έχουμε φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό, αλλά σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας για να φτάσουμε στο 100%. Οι συνθήκες του συγκεκριμένου αγώνα δεν διαφοροποιούν πολλά πράγματα. Η παρουσία του κόσμου δίνει ερεθίσματα στον γηπεδούχο, αλλά και στον φιλοξενούμενο να είναι πιο συγκεντρωμένος. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Επιστρέφει ο Γρηγοριάδης και είμαστε πλήρεις».
Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΧΑΝΘ (Βέργος- Αβράμης, Νικολάου)
«Κατεβαίνουμε με πάρα πολλές απουσίες, το 90% ομάδας παραμένει στην Θεσσαλονίκη», σχολίασε ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Νίκος Μάντζος, ενώ από την πλευρά του Διομήδη ο Γιώργος Μαστορογιάννης είπε: «Είναι θεωρητικά ένα εύκολο ματς το οποίο πρέπει να το κάνουμε και στην πράξη εύκολο. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Η ΧΑΝΘ σίγουρα δεν θα έρθει στην Νέα Κίο για να χάσει. Θέλουμε να προσφέρουμε ένα καλό ματς στον κόσμο».
Νέας Ιωνίας 18:00, ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ- ΠΑΟΚ (Τσάκωνας- Κουτσός, Μίγκας)
«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας και στην έδρα μας. Πιστεύουμε η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ όμορφη. Είμαι θα παίξουμε στο παιχνίδι στα ίδια και ότι καταφέρουμε θα πάρουμε. Δεν μας αγχώνει το ματς από πλευράς συγκομιδής βαθμών», σχολίασε ο προπονητής του ΔΙΚΕΑ Θόδωρος Γκίνης.
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης επεσήμανε: «Περιμένω καλύτερη εικόνα από το πρώτο ματς της σεζόν με τον Δούκα. Ο ΔΙΚΕΑΣ είναι μια ομάδα που πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει αν δείξουμε καλό πρόσωπο. Δεν θα έχει καμία αξία η νίκη (αν έρθει) επί του Διομήδη αν χάσουμε το αυριανό ματς. Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο στα ντέρμπι, αλλά θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλα τα ματς για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις».
Πανελληνίου 18:30, ΑΣΕ Δούκα- Δράμα 1986 (Σκλαβενίτης- Φωκίτης, Κορρές)
Δύο ομάδες με πολύ χαμηλό μ.ο. ηλικίας θα συναντηθούν στο κλειστό του Πανελληνίου. Ο Δούκας με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον ΓΣ Δράμα 1986 με τις ομάδες να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Για τους γηπεδούχους αμφίβολος είναι ο Αραπακόπουλος.
«Σε αυτά τα παιχνίδια επιζητούμε εκτός από την καλή εμφάνιση και τους βαθμούς. Είναι ένα ματς στην Αθήνα και πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε βήματα θετικά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Χρειάζεται συγκέντρωση και να παίξουμε με πάθος από το πρώτο λεπτό», είπε ο Γιώργος Κρανάκης, ενώ ο Θόδωρος Τογανίδης επεσήμανε: «Κατεβαίνουμε πλήρεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ματς χωρίς λάθη κόντρα σε έναν ιστορικό αντίπαλο, ο οποίος έχει την δική του ποιότητα. Δουλέψαμε σκληρά και ελπίζουμε σιγά σιγά να μας βγει στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου