Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Εθνική χάντμπολ: Αστέρια στο παρκέ του «Τόφαλος»

ΠΗΓΉ: http://www.pelop.gr/
 

Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού χάντμπολ θα δώσουν «παρών» στην Πάτρα στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών και το αντίστοιχο συγκρότημα της Κύπρου.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 7.30μ.μ., και είναι στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2018.
Προπονητής της Εθνικής μας ομάδας είναι ο πολυνίκης Γιώργος Κρανάκης (πρώην τεχνικός της Ορμής Λουξ), ο οποίος στο προσκλητήριό του συμπεριέλαβε και τους Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.
Ετσι, οι πατρινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Βύρωνα Παπαδόπουλο της Empor Rostock (Γερμανία), τους Σωτήρη Μαραγκό και Χρήστο Τσάτσο της E.M.S.G.O (Γαλλία), τον Χάρη Μάλλιο της Stralzunder (Γερμανία), τον Γιάννη Μπάσμαλη της Limoz (Γαλλία) και τον Θόδωρο Ευαγγελίδη της Mecklemburg Swerin (Γερμανία).
Οι υπόλοιποι διεθνείς που κλήθηκαν είναι όλα τα μεγάλα ονόματα της Α1, δηλαδή οι Αγγελος Τσίλης, Κώστας Γουργούμης, Θανάσης Κωστακίδης, Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Νίκος Καφαντάρης (ΧΑΝΘ), Νίκος Ζλατάνος, Αγγελος Δραγκόλας, Στέφανος Μιχαηλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Τάσος Παπαδιονυσίου (Ποσειδών Λουτρακίου), Ανδρέας Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Χριστόδουλος Μυλωνάς (Αναγέννηση Βύρωνα), Τάσος Τσακνής, Αντώνης Χάλαρης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Λευτέρης Κρεμαστιώτης, Γιώργος Μαστορογιάννης και Νίκος Πασσιάς (Διομήδης Αργους),
Φυσικά η Εθνική μας είναι το φαβορί, ωστόσο η παρουσία του αντίστοιχου συγκροτήματος της Κύπρου στην Πάτρα αποτελεί δέλεαρ για τους φίλους του χάντμπολ και όχι μόνο.
Το εν λόγω παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟΤΕ TV. Η προετοιμασία της Εθνικής ξεκινάει την Παρασκευή. Στο Τόφαλος» θα τοποθετηθεί ειδικό τάραφλεξ από την ΟΧΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου