Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ισοπαλία στο τέλος για Παναιτωλικό και Ζαφειράκη

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Σε ένα πολύ συναρπαστικό και δυνατό παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δ. Α. Κ. Αγρινίου και μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας χειροσφαιρίσεως ανδρών Ελλάδος, Παναιτωλικός και Ζαφειράκης Νάουσας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 21-21.
Η ομάδα του Παναιτωλικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με ωραίους συνδυασμούς στην επίθεση και με πολύ δυνατή άμυνα, προηγήθηκε στο σκορ στο 10ο λεπτό με 6-4. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Νάουσας ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι, ισοφάρισε το σκορ σε 8-8 στο 20ο λεπτό και έκλεισε το ημίχρονο
προηγούμενη με 10-11.
Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο μέχρι το 40ο λεπτό με το σκορ να είναι στο 14-15. Από εκείνο το λεπτό και μετά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πήραν το προβάδισμα στο σκορ προηγούμενοι σταθερά με δύο γκολ μέχρι και το 55ο λεπτό.
Στα 5 λεπτά που απέμεναν η φιλοξενούμενοι του Τεο Παυλίδη ανέβασαν την απόδοση τους ισοφαρίζοντας το σκορ, ενω έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φύγουν με τη νίκη, αφου 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αστόχησαν σε πέναλτι που απόκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ράικος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 21:21
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΘΟΣ (1)-ΞΥΣΤΡΑΣ-ΣΥΡΑΚΟΣ-ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ-ΡΑΠΤΗΣ (1)-ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ.- ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ (7)-ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ-ΡΑΙΚΟΣ Κ. (3)-ΛΑΓΟΣ-ΚΑΠΕΛΗΣ-ΛΙΑΝΟΣ (2)-ΓΕΩΡΓΙΟΥ (7)
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΛΙΟΥΜΗΣ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΕΝΤΡΑΣ (1)-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (5)-ΜΑΥΡΟΔΟΥΛΑΚΗΣ (4)-ΡΟΤΖΙΟΣ (4)-ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ (1)-ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ (1)-ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ (1)-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ (2)-ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ (1)-ΜΠΑΜΠΟΣ-ΜΠΟΛΑΣ-ΤΣΙΟΓΚΑΣ-ΤΣΑΤΣΑΣ (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου