Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Φιλική νίκη στην Κοζάνη για τις γυναίκες της Άρτας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Με νίκη της Άρτας έληξε το φιλικό παιχνίδι χάντμπολ που διεξάγη χθες το βράδυ στο ΔΑΚ Κοζάνης. Ένα παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός αγώνα πρωταθλήματος. Γρήγορες φάσεις, πιεστική άμυνα, θεαματικές ασίστ και δυνατές πάσες.
Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τα κορίτσια του Εθνικού διατήρησαν πολύ μικρή μεν –στο ένα γκολ- , πλην όμως πρωτοπορία στο σκορ. Το τριαντάλεπτο έληξε 12-11, μια ευχάριστη έκπληξη για την Κοζάνη, αφού η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που βρίσκεται στην Α1 πολλά χρόνια, έχει σημαντικές διακρίσεις στο ιστορικό της και οι παίκτριές της είναι όλες έμπειρες με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους η καθεμιά. Από την άλλη μεριά οι παίκτριες του
Εθνικού είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους νεαρές και σχετικά άπειρες, όμως διαθέτουν ορμή και πάθος στο παιχνίδι, αγάπη για την ομάδα και παίζουν αποκλειστικά για τη φανέλα. Αυτό έδειξαν και στο γήπεδο και στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι στην Άρτα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και μέχρι το εικοστό λεπτό συνεχίστηκε το παιχνίδι στο ίδιο μοτίβο με τον Εθνικό να προηγείται. Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως δυο-τρία διαδοχικά λάθη έφεραν την ανατροπή στο σκορ. Η εμπειρία της Αναγέννησης έκανε τη διαφορά και νίκησε τον ενθουσιασμό του Εθνικού με τελικό σκορ 26-29.
Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι που ικανοποίησε τους θεατές αλλά και τους προπονητές της ομάδας, Γιώργο Παπαδόπουλο και Νεκτάριο Βλάχο.
Η σύνθεση του Εθνικού και τα τέρματα που σημείωσε η κάθε παίκτρια ήταν: Μαρίνα Τσαμπούρη (Τ/Φ), Σοφία Καλαϊτζόγλου (1), Gilberta Durmisi (4), Στέλλα Ζηνωνίδου (9), Νένα Τσανακτσίδου (2), Μαριλίζα Ταρνανίδου (2), Ελένη Στεφανίδου (3), Μαρία Γκαμπούρα (5), Διάφα Ευαγγελία, Βαλεντίνα Δίντσικου, Γεωργία Ζάμκου, Βασιλική Μπαλασούδη, Αθηνά Τζήμου, Κική Παπαδοπούλου, Νικολέτα Μανακίτσα και Ναταλία Δοκολιανίδου.
Για την ομάδα της Άρτας έπαιξαν οι: Ντουλγέροβα, Καλασνίκοβα, Σκάρα, Βέμη, Σκουτέλα, Μπαλάφα, Δημητρίου, Κολλιού, Ιωάννου, Κυριαζή και Ματαρώνα.
Η διοίκηση του Εθνικού ευχαριστεί τους διαιτητές Τσιάνα Βασίλη, Πήτα Δημήτρη και Μαρκόπουλο Γιώργο που αφιλοκερδώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες στους εως τώρα φιλικούς αγώνες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου