Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΗΤΤΑ Ο Γ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ Α2 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr/
Δύο ήταν οι αιτίες
 
 

 

 

 

 

 

 
Αυτό που συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια με τις ομάδες χάντμπολ του Νομού μας, δηλαδή η μη δυνατότητα να παίξουν φιλικά προετοιμασίας, ήταν μια από τις βασικές αιτίες για την ήττα του Γ.Σ. Χανίων στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών.
Αν σε αυτήν προσθέσουμε και την ανανέωση που έγινε στην ομάδα, προκύπτουν οι λόγοι για τους οποίους ο Ολυμπιακός Κερατσινίου “πέρασε” εύκολα από το κλ. Κλαδισού, κερδίζοντας 35-26.
Όμως ανεξάρτητα από το άτυχο αποτέλεσμα, υπάρχει και θετικό σημείο, το οποίο έχει να κάνει με την αρκετά καλή εμφάνιση που έκαναν οι νεαροί παίκτες του χανιώτικου συλλόγου.
Από νωρίς οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν μέχρι τη λήξη, αλλά ο Γ.Σ. Χανίων “κοντράριζε” μέχρι το 18′, οπότε η διαφορά ήταν 3 γκολ (7-10). Ακολούθησε ένα διάστημα κυρίως αμυντικής αδυναμίας, το οποίο αξιοποίησε η ομάδα του Κερατσινίου ξεφεύγοντας μετά το 24′ με 7 γκολ, διατηρώντας τη διαφορά αυτή μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο ξεκίνημα της επανάληψης, οπότε οι πειραιώτες έφτασαν στο +10, ενώ λίγο αργότερα προηγήθηκαν και με τη μεγαλύτερη διαφορά (16-30).
Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μείωναν στα 10 γκολ, ο Ολυμπιακός έφτανε ξανά στα 12 και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 26-35.
Διαιτητές: Ανταλής, Δημάκης
5λεπτα: 1-2, 3-5, 6-8, 7-12, 9-16, 12-19 (ημιχρ.), 14-23, 15-25, 17-30, 20-31, 21-33, 26-35.
Γ.Σ. Χανίων (Δ. Πουλιδάκης): Μιχελάκης, Βλατάκης, Καμαριανάκης 1 γκολ, Σπυρλιδάκης, Λαδάκης 3, Σταυρουλάκης 2, Γρηγοράκης 4, Σοκόλι 6, Ψώνης, Μυντιλάκης 1, Σινιοράκης, Σκαλιδάκης, Καμπανιέρης 1, Αναστασάκης 3, Παπαϊωάννου 3, Ντούπι 2.
Από τους νικητές, τα περισσότερα γκολ (9) σημείωσε ο Σαμαράς.
ΔΗΛΩΣΗ Δ. ΠΟΥΛΙΔΑΚΗ: « Από την 1η αγωνιστική θεωρώ ότι έχουμε πετύχει το στόχο μας. Δεν θα σταθώ στην ήττα ή αν αυτή οφείλετε στα γεγονός ότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά από προπονήσεις πλέον του ενός μηνός. Αυτό που μ” ενδιαφέρει είναι ότι βγαίνουν νέα παιδιά, κατηγορίας παίδων, τα οποία με την εμφάνισή τους έδειξαν ότι σε σχετικά σύντομο διάστημα θα μπορούν ν” ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Ευχής έργο θα είναι αν μπορέσουμε να παραμείνουμε στην Α2, αλλά επαναλαμβάνω αυτό είναι κάτι που έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Ο αντίπαλός μας δεν ήταν καλύτερος συγκριτικά με πέρυσι, οπότε τον είχαμε κερδίσει, αλλά από την τότε ομάδα μας, τώρα δεν αγωνίστηκαν όλοι οι βασικοί, οπότε εκτός των άλλων μέτρησε και η εμπειρία του Κερατσινίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου