Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

"Λέαινα" η Γιούλια Σλιάκοβα. Τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις διεκδικεί η Πάτρα

Πηγή: achaiasports.gr
 
Μεταγραφικό μπαμ για την Ορμή Λουξ. Η πατρινή ομάδα θέλοντας να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο φετινό πρωτάθλημα, «έντυσε» στα χρώματα των «λέαινων» την Ουκρανή ίντερ Γιουλια Σλιάκοβα. Η αθλήτρια είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, αποτελώντας ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της αθηναϊκής ομάδας.Η Σλιάκοβα, δόθηκε δανεική στην πατρινή ομάδα για τους επόμενους τρείς μήνες, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με την Νεα Ιωνία. Η Ουκρανή αθλήτρια βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και έπιασε δουλειά με τις νέες της συμπαίκτριες.
Η Γιούλια Σλιάκοβα στις πρώτες της δηλώσεις για τον ερχομό της στην Πάτρα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα να αγωνιστώ στην Πάτρα καιτην Ορμή Λουξ. Έρχομαι να βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια που γίνεται τη φετινή χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω τόσο την προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου όσο και τον πρόεδρο της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω και να μην μείνω σε αγωνιστική απραξία μετά την αλλαγή που έκανε η ομάδα της Νέας Ιωνίας. Ελπίζω με τη βοήθεια μου η Ορμή λουξ να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».
Τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις του χάντμπολ διεκδικεί η Πάτρα
«Γεύση» από χάντμπολ υψηλού επίπεδου θα έχουν τη ευκαιρία να πάρουν οι Πατρινοί σε περίπτωση που η ΟΧΕ «ανάψει το πράσινο φως» για να γίνουν δυο πολύ σημαντικές διοργανώσεις ανδρών και δυο τελικές φάσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Παναγιώτης Κογκολης μετά από συζήτηση που είχε με το μέλος της διοίκησης και πρόεδρο της Ορμής Λουξ, Ανδρέα Κόγκα αποφάσισαν με «κινήσεις ματ» να διεκδικήσουν τέσσερις διοργανώσεις.
Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος των ανδρών που έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαρτίου, την τελική φάση των μίνι κοριτσιών, την τελική φάση των παμπαίδων καθώς επίσης και τον αγώνα της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών για τα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Κατάρ το 2015.
Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα και στα γραφεία της ομοσπονδίας προκειμένου να έχει συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης και να τους καταθέσει την επίσημη πρόταση.
Είναι πολύ σημαντικό πάντως σε τέτοιες δύσκολες εποχές που διανύουμε, που η Πάτρα θέλει να βγει μπροστά και να διεκδικήσει μεγάλες διοργανώσεις και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν εταιρείες της περιοχής που είναι έτοιμες να τις στηρίξουν χορηγικά.
Οι άνθρωποι του χάντμπολ στην περιοχή συνεχώς κάνουν κινήσεις για την ανάπτυξη του αθλήματος και σίγουρα εάν καταφέρουν να πάρουν αυτές τις διοργανώσεις στην Πάτρα θα πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς θα βοηθηθούν και οι Πατρινές επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου