Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ο Διομήδης γιορτάζει τα 30 χρόνια του. Αρχή των εκδηλώσεων από τα σχολεία

Πηγή: Δελτίο τύπου
 
Ο Διομήδης γιορτάζει τα 30 χρόνια (1984-2014) από την ίδρυση του τμήματος handball και πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά. Στο πλαίσιο των πολλών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2014, η αρχή γίνεται από την ευαίσθητη ηλικία των μαθητών δημοτικών σχολείων, αυριανών πρωταγωνιστών της ομάδας των Πρωταθλητών.
Έτσι, η διοίκηση του Διομήδη, κατόπιν σχετικής άδειας από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια προς τους μαθητές των δημοτικών 
σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών, αρχής γενομένης από αύριο Τρίτη 14 Ιανουαρίου.
Στόχος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι:
- η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την ιστορία του συλλόγου του Διομήδη
- η επαφή τους με το άθλημα της χειροσφαίρισης, το οποίο μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες και ιστορικές στιγμές
- η προαγωγή του αθλητισμού και εννοιών όπως η ευγενής άμιλλα, ο ευγενής ανταγωνισμός και τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με την άσκηση
- η προαγωγή του σωστού προφίλ ενός αθλητή, μέσω της γυμναστικής και της διατροφής του.
Ομιλητές των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών του Διομήδη κος Δημήτρης Δημητρούλιας, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, προπονητής της «χρυσής» ανδρικής ομάδας του Διομήδη και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων και ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος κος Γιάννης Ηλίας, πτυχιούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, διατροφολόγος του συλλόγου Διομήδης Άργους και υπεύθυνος γραφείου τύπου της ομάδας.
Ο Διομήδης Άργους δείχνει έμπρακτα ότι επενδύει στο μέλλον της ομάδας και στην ανάδειξη του πολιτισμού του Δήμου μας, προάγοντας τον αθλητισμό όποτε και όπου μπορεί. Τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι μια περήφανη καινοτομία για τον σύλλογό μας και ευελπιστούμε ότι θα αγκαλιαστούν από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, με στόχο την ανύψωση του αθλητικού ιδεώδους στο μέγιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου