Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ»

Πηγή: http://www.handball.org.gr
 
Το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Ισραήλ, Ανισάι Σμόλερ, μίλησε για την σημασία της νίκης της ομάδας του επί της Ελλάδας ενώ ο Ντράγκαν Τζούκιτς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο Σμόλερ ξεχώρισε για άλλη μία φορά με την φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ, κάνοντας ένα πολύ καλό ματς με αρκετά γκολ. Ο άσος των Ισραηλινών μετά το πέρας της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην αξία του νικηφόρου αποτελέσματος της ομάδας του.
«Το σημαντικό για εμάς ήταν πως είχαμε πάθος και πολλή ενέργεια από την αρχή του αγώνα. Παίζαμε στην έδρα μας, γεγονός που μας βοήθησε πολύ και παλέψαμε πολύ σκληρά για αυτήν τη νίκη», τόνισε αρχικά.
Ακολούθως συμπλήρωσε: «Δείξαμε ανάστημα με τη νίκη επί της μεγάλης Ελλάδας. Αποδείξαμε το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Αυτή η ομάδα είναι σε θέση για πολλά, από την στιγμή που κερδίζει την σπουδαία και πολύ δυνατή Εθνική της Ελλάδας. Όσο για μένα θα συνεχίσω πάντα να προσπαθώ για το καλύτερο».
Κατά τα άλλα η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε για την Εθνική μας, όπως τόνισε και ο τεχνικός του Ισραήλ, Ντράγκαν Τζούκιτς όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα οριστικά. «Εάν η Ελλάδα είχε κερδίσει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα ο όμιλος είναι αρκετά μπερδεμένος και δύσκολος», τόνισε σχετικά ο ίδιος, που έχει σε μεγάλη εκτίμηση την Ελλάδα, ωστόσο έθεσε ως στόχο τη νίκη και στην Θεσσαλονίκη.
«Η Ελλάδα ατομικά έχει τους καλύτερους παίκτες του ομίλου. Έχετε φοβερές μονάδες αλλά πρέπει να γίνετε σύνολο. Αυτό σας λείπει. Γνωρίζω πως είχατε σημαντικές απώλειες στον αγώνα με εμάς στο Ισραήλ, όμως αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Προσωπικά εκτιμώ πολύ την Ελλάδα ως ομάδα. Και τον προπονητή της και την ομάδα.
Εάν όλοι αυτοί οι παίκτες μπορούσαν να δέσουν πιο καλά θα ήταν μία ακόμα πιο καλή ομάδα», συνέχισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ισραηλινών στην αναφορά του. Κατά τα άλλα για την δυναμικότητα των Εθνικών του γκρούπ επισήμανε: «Η Ολλανδία είναι η πιο καλή και δυνατή ομάδα.
Ο όμιλος όπως ανέφερα και πριν είναι δύσκολος και πολύπλοκος. Στον αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων. Όσο για εμάς στο Ισραήλ έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε μία νέα γενιά νεαρών και ταλαντούχων παικτών. Έχουμε στόχους και φιλοδοξίες αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα».
Ο Τζούριτς δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους δεσμούς που έχει με την Ελλάδα αλλά και τις σχέσεις των δύο Ομοσπονδιών: «Οι δύο Ομοσπονδίες (σ.σ. Ισραήλ και Ελλάδας) έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα και έχω κάνει και σεμινάρια εκεί. Έχω πολύ δυνατούς δεσμούς με την χώρα σας. Την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Γενικότερα έχω φίλους σε αρκετές χώρες. Έχουμε δουλέψει σε πολλά κράτη και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο».
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου