Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΕΑΠ/ΟΧΕ

Πηγή: http://www.handball.org.gr/
 
Ο τεχνικός συντονιστής της ΕΑΠ/ΟΧΕ Παναγιώτης Ιατρούδης και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Κώστας Κότσιρας και Τάσος Χατζηπαρασίδης επισκέφτηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 την πόλη της Λάρισας για να γραμμογραφήσουν με χάντμπολ το σχολικό κλειστό γυμναστήριο του 10ου Γυμνασίου και 27 Δημοτικού σχολείου.
Παράλληλα συναντήθηκαν με τον σχολικό σύμβουλο κ. Γιώργο Λαπούση για να δρομολογήσουν μια σειρά από αναπτυξιακές εκδηλώσεις που θα βοηθήσουν την αναπτυξιακή υποδομή της νεοσύστατης ομάδας του Ιπποκράτη Λάρισας με προπονητή τον κ. Βασίλη Γκουράβα, την εδραίωση του αθλήματος στην κεντρική Ελλάδα, την εκπαίδευση, διάδοση και εξάπλωση του αθλήματος με αφορμή και των αγώνων Τσάλεντζ Τρόφι που θα διεξαχθούν από 25-31 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας με συμμετοχή 8 Εθνικών ομάδων.
Για αυτούς τους λόγους θα διεξαχθεί και σεμινάριο καθηγητών Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις 12 Φεβρουαρίου και Σχολικοί αγώνες Δημοτικών σχολείων τον Μάρτιο και αγώνες street handball σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια Λάρισας σε κεντρικό σημείο της πόλης μία εβδομάδα πριν την έναρξη του σημαντικού διεθνούς τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου