Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Πανιώνιος χρειάζεται τη στήριξη μας για να μείνει ζωντανός

Πηγή: http://pgsshandball.blogspot.gr/
 
Δύσκολες ώρες περνάει το τμήμα χάντμπολ του ιστορικού, καθώς με την δημιουργία κερκίδας στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας, το Γήπεδο πλέον δεν μπορεί να έχει τις κατάλληλες διαστάσεις για το εν λόγο άθλημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ανδρικό τμήμα του συλλόγου να μην έχει γήπεδο και να οδεύει-δυστυχώς- προς την καταστροφή αν τελικά δεν βρεθεί κάποια ουσιαστική λύση.
Για τον λόγο αυτό, σύσσωμη η ομάδα, οι προπονητές αλλά και οι γονείς των παιχτών παρευρέθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου με σκοπό να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το μέλλον του τμήματος.
Τα μέλη του τμήματος παρουσίασαν την κατάσταση που επικρατεί από το καλοκαίρι στο χάντμπολ όσον αφορά το γηπεδικό πρόβλημα, ενώ αναφέρθηκαν και σε μια επιστολή σχετικά με τις θέσεις τους, η οποία αν και είχε σταλεί από τις 2 Ιουλίου του 2013 μέσω mail στο Δ.Σ. έγινε γνωστή την ώρα της συνέλευσης, προς δυσάρεστη έκπληξη όλων των μελών της ομάδας.Η θέση της διοίκησης ήταν πως έχει ασκήσει πίεση στον Δήμο ώστε να μπορέσει να φτιάξει ένα γήπεδο χάντμπολ-διαμόρφωση του ανοιχτού της Αρτάκης- που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ανδρικής ομάδας.
Άλλη μία λύση που προτάθηκε ήταν να μεταφερθεί για τις ανάγκες της η ομάδα στο ΣΕΦ σε γήπεδο χάντμπολ, όμως, οι παίχτες δεν βολεύονται καθόλου ως προς την μετακίνηση.
Τελικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα χάντμπολ του Ιστορικού θα τις δώσει στο γήπεδο του Εσπέρου της Καλλιθέας. Η λύση αυτή βέβαια είναι προσωρινή και δεν λύνει το πρόβλημα για το οποίο ζήτησε από τους παίχτες να κάνουν ένα μήνα υπομονή μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με το ανοιχτό της Αρτάκης.
Οι παίχτες από την πλευρά τους δεν αντέχουν να κάνουν άλλο υπομονή και θέλουν γήπεδο να προπονηθούν και να παίξουν για την φανέλα του συλλόγου που εκπροσωπούν.
Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν θέλει να κλείσει το τμήμα του Ιστορικού. Οι επόμενες βδομάδες θα κρίνουν πολλά για το μέλλον της ομάδας το οποίο κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει ξεκάθαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου